Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Μαρτίου 2011

Ούτε με μεγεθυντικό φακό!

3 αθλητικές εφημερίδες. 758 λέξεις συνολικά. 184 η πρώτη, 270 η δεύτερη και 304 η τρίτη. Οι λέξεις που αφιερώθηκαν πρωτοσέλιδα στην αναφορά που έκαναν στα φύλλα της Παρασκευής για τα μεγάλο σκάνδαλο που απασχολεί εδώ και μέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Σε 758 λέξεις λοιπόν όσο κι αν τις… ξεψαχνίσαμε τις πρώτες σελίδες, ακόμη κι χρειάστηκε να επιστρατεύσουμε μεγενθυντικό φακό μήπως μας ξέφυγε τίποτα, πουθενά δεν βρήκαμε το όνομα Μαρινάκης! Ούτε «μισή» αναφορά για τα μάτια του κόσμου. Λες και τους έπιασε πρεμούρα να τον εξαφανίσουν.


Πάντως μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Ούτε στο Φως αναφερόμαστε, ούτε στον Γαύρο, ούτε στον Πρωταθλητή. Μεγάλα παιδιά είστε. Αφιερώστε λίγο χρόνο και εύκολα θα δώσετε λύση στον… γρίφο! Εύκολο είναι άλλωστε. Δεν αποτελεί καμία έκπληξη…


Στο αεροδρόμιο


Αλήθεια τι δουλειά είχε το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο των Σπάτων ο Αχιλλέας; Πάντως δεν την… έκανε για έξω. Εδώ θα μείνει να πιει ως το τέλος το πικρό ποτήρι της ξεφτίλας. Βέβαια μια μικρή δόση την πήρε και από τον τρόπο που τον κοιτούσαν οι πάντες στο «Ελ. Βενιζέλος».


Να πολεμήσει


Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα παραθυράκια εμφανίζονται σχετικά με την παραμονή του Σισέ. Μπορεί τις πρώτες μέρες και εβδομάδες μετά το Καραϊσκάκη ο Γάλλος αηδιασμένος να μην έβλεπε την ώρα να την κάνει, όμως τώρα που παγώνει το μυαλό κάνει και δεύτερες σκέψεις.


Από την μία είναι η τεράστια αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού που τον έχει σκλαβώσει. Δεν είναι μόνο το γήπεδο. Στην καθημερινή του ζωή η λατρεία που γνωρίζει δεν έχει προηγούμενο. Από την άλλη δεν θέλει να κάνει το χατίρι στους βρωμιάρηδες για να νιώσουν την ικανοποίηση ότι τον οδήγησαν στην έξοδο. Θέλει να μείνει εδώ και να τους πολεμήσει. Μακάρι.
leoforos