Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Μαρτίου 2011

«Να μεγαλώσουμε τη διαφορά ενόψει πλέι οφ»

«Θέλουμε να μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν όχι να την κρατήσουμε στα ίδια επίπεδα. και τη θέλουμε για να έχουμε πιο εύκολο έργο στα πλέι οφ», δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόρερ ενός εκ των τριών τερμάτων του Παναθηναϊκού στο Καυτατζόγλειο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Το θέμα είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είχαμε τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά έχουμε πλέον τα πλέι οφ και πρέπει να πάρουμε ασφαλή διαφορά από τις άλλες ομάδες για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ ότι και στον αγώνα με την Λάρισα ήμασταν καλοί. Σήμερα χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στα τελευταία δέκα λεπτά. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, ξέραμε τι θέλαμε και πήραμε τη νίκη.
Θέλουμε να μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά, όχι να την κρατήσουμε στα ίδια επίπεδα και τη θέλουμε για να έχουμε πιο εύκολο έργο στα πλέι οφ».




Ερωτηθείς για την επιστροφή του, απάντησε: «Για μένα όλη η χρονιά, έτσι πάει. Πάνω στην ατυχία μου είμαι και τυχερός. Ήταν ένας τραυματισμός που ήθελε τον καιρό του και πέρασε. Τώρα νιώθω καλύτερα και χρειαζόταν λίγο ξεκούραση και γυμναστική σε συγκεκριμένο σημείο. Όμως, όλα πήγαν καλά».

πηγη: theplayer