Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Ο αδικημένος Φερέιρα

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ως προπονητής της νεόπλουτης Μάλαγα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δέχθηκε πολύ σκληρή κριτική από τα ισπανικά ΜΜΕ διότι επί των ημερών του η ομάδα του δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που δημιούργησαν τα πολλά λεφτά που ξοδεύτηκαν από τον σεΐχη Αμπντουλάχ Αλ Τανί για την ενίσχυσή της.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση

Στις 9 αγωνιστικές που ο Πορτογάλος τεχνικός πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του ισπανικού συλλόγου ο απολογισμός του ήταν μόλις 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες, με αποτέλεσμα να αποχωρίσει από το «Λα Ρομαλέδα» ως αποτυχημένος, δίνοντας τη θέση του στον ακριβοθώρητο Μανουέλ Πελεγκρίνι.


Η κατάσταση, ωστόσο, για τη Μάλαγα δεν άλλαξε, αφού 19 αγωνιστικές παραμένει στον πάτο της Πριμέρα Ντιβιζιόν (τελευταία με 26 βαθμούς, μαζί με τις Ερκουλες και Αλμερία), «χαροπαλεύοντας» για την παραμονή της με 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 16 ήττες.


Με αφορμή τον απολογισμό, λοιπόν, του Πελεγκρίνι η ιστοσελίδα laopiniondemalaga.es ανέλυσε τα δεδομένα και τα πεπραγμένα των δύο τεχνικών, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως η Μάλαγα όχι μόνο δεν παρουσίασε την παραμικρή βελτίωση, αλλά έγινε ακόμη χειρότερη, φτάνοντας σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορεί να ξεφύγει με τίποτα από την επικίνδυνη ζώνη.


Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα οι Ισπανοί δημοσιογράφοι δίνουν κι ελαφρυντικά στον Φερέιρα ελέω του πολύ δύσκολου προγράμματος που είχε στο ξεκίνημα της περιόδου, παίζοντας εντός με όλο τον «αφρό» της Πριμέρα, δηλαδή τις Ρεάλ Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Σεβίλλη.