Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαρτίου 2011

Ντρογκμπά ή Σισέ! (BINTEO)


Η Τότεναμ φέρεται να αναζητεί επιθετικό για το ερχόμενο καλοκαίρι και βρετανικό δημοσίευμα τοποθετεί τον Ντιντιέ Ντρογκμπά της Τσέλσι και τον Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού, στη λίστα με τους υποψηφίους.

Από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ξεχωρίζει και πάλι, με τις εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό, τα σενάρια που ήθελαν τον Τζιμπρίλ Σισέ να επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ, φούντωναν διαρκώς.

Ο ίδιος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει κρύψει ποτέ τη συμπάθειά του στο Νησί, θεωρώντας μάλιστα, πως έχει αφήσει μισοτελειωμένο το έργο του εκεί, εξαιτίας των τραυματισμών του. Πλέον όμως, μετά και την εκδηλωμένη του επιθυμία να φύγει από την Ελλάδα, οι φήμες περί επιστροφής του στην Αγγλία οργιάζουν.

Σε αυτές μπορεί να προστεθεί και ένα δημοσίευμα του "people.co.uk", το οποίο τον θεωρεί υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της Τότεναμ, μαζί με τον Ντιντιέ Ντρογμπά. Ο προπονητής των "πετεινών", Χάρι Ρέντναπ, φέρεται να έχει βάλει στη λίστα του τους δύο ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της ομάδας του, η οποία πρωταγωνιστεί στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τον Ντρογκμπά, το δημοσίευμα αναφέρει πως το συμβόλαιό του τελειώνει του χρόνου το καλοκαίρι, αλλά με τον Τόρες να βρίσκεται ήδη στο "Στάφορντ Μπριτζ" και τον ίδιο να πλησιάζει τα 33 του χρόνια, η Τσέλσι δεν αποκλείεται να σκεφτεί την μεταγραφή του.

Τον Ντρογμπά πάντως, φαίνεται να... ανταγωνίζεται και ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού, για τον οποίο το κείμενο αναφέρει: "Η Τότεναμ έχει προσθέσει το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ στη συνεχώς αυξανόμενη λίστα με τους στόχους της. Ο Γάλλος έχει ακουστεί ότι θα σταματήσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο τέλος της σεζόν, μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην περασμένη εβδομάδα.

Ο Ρέντναπ είναι θαυμαστής του Σισέ και μάλιστα σκεφτόταν την απόκτησή του και πριν δύο χρόνια όταν τελικά κατέληξε στην Ελλάδα. Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ περνάει δεύτερη νιότη στην ελληνική λίγκα και έχει γίνει ήρωας στα μάτια των οπαδών του Παναθηναϊκού."

Αν έχει όντως ισχύ το δημοσίευμα και το ποια θα είναι η απόφαση του Χάρι Ρέντναπ δεν το γνωρίζουμε, αλλά μέσω και ενός βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μπορείτε να κάνετε τι δική σας επιλογή. Δείτε το:



Και ένα βίντεο για τον καθέναν τους:




prasinanea