Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Μαρτίου 2011

Σισέ-«Πετρό» και 4-4-2 με ρόμβο

Ο αποκλεισμός του Γκοβού, η σκέψη του Φερέιρα να αφήσει στον πάγκο τον Νίνη και η δοκιμή με δυο φορ στην προπόνηση της Πέμπτης, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως τα πρόσωπα και το σύστημα έχουν ξεκαθαρίσει, εν' όψει του αγώνα με τον Ηρακλή. 


Ο Μαρίνος είναι το φαβορί για τη θέση που...περισσεύει στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Πετρόπουλος θα γίνει αρωγός του Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.


Πιο αναλυτικά, ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Λουκά Βύντρα δεξιά στην άμυνα και τον Νίκο Σπυρόπουλο αριστερά. Υπάρχει εδώ η σκέψη για Ιωαννίδη. Το δίδυμο των στόπερ θα συνθέσουν και πάλι οι Σαριέγκι-Καντέ, αφού ο Μπουμσόνγκ για μία ακόμη φορά δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Στη μεσαία γραμμή σε διάταξη ρόμβου, ο Ζιλμπέρτο θα έχει το ρόλο του αμυντικού μέσου, με τον Κατσουράνη λίγο πιο μπροστά του σε πιο ελεύθερο και δημιουργικό ρόλο.


Ο Μαρίνος θα καλύπτει τη δεξιά πτέρυγα και ο Καραγκούνης την αριστερή, με εντολή και στους δύο να συγκλίνουν προς τα μέσα και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στην επίθεση ο Σισέ θα βρίσκεται λίγα βήματα πίσω από τον Πετρόπουλο, ουσιαστικά και οι δύο θα κινούνται στην κορυφή, όμως με διαφορετική κατεύθυνση και τακτική ο καθένας.


Η σκέψη του Φερέιρα είναι να παρατάξει την ομάδα με 4-4-2 σε ρόμβο, αλλά με κάποιες ιδιαιτερότητες. Εναλλαγές θέσεων, τον Πετρόπουλο να παίρνει μαζί του αμυντικούς, τον Σισέ να εκμεταλλεύεται την ταχύτητα του και να προκαλεί ρήγματα στην άμυνα του Γηραιού. Θέση διεκδικεί και ο Λάζαρος, με λίγες πιθανότητες.
theplayer