Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Φεβρουαρίου 2011

PYRSOS SECURITY -Η Μεγάλη Προβοκάτσια απο το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΩΣ το Ο.Α.Κ.Α (μέρος 2ο)- Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ.

Πρόλογος : Για να αποκαλύψουμε τις “τακτικές ασφαλείας” και το “πολεμικό κλίμα” κατά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μετά απο τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ προς απάντηση αυτών που δημιούργησαν όλα τα έκτροπα, αναφέραμε συνοπτικά κάποιες τυχαίες “συμπτώσεις” μεταξύ της εταιρίας “ΠΥΡΣΟΣ” και της ΘΥΡΑΣ 7 και χωρίς φόβο ήδη προβληματίσαμε τον κόσμο και τον κάθε Ελληνα πολίτη για το “ρολο” αυτών των εταιριών σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ που φθείρουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ των 550 ΕΥΡΩ όταν ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ 3000-4000 ΕΥΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ.Μετά απο το πρώτο άρθρο μας, πετύχαμε μια πρώτη ΝΙΚΗ αφού ήδη ο ΠΥΡΣΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!
Όμως εμείς σαν φίλαθλος κόσμος δεν εφησυχάζουμε αφού πλέον μετά το δημοσίευμα μας, πολλοί εργαζόμενοι εκεί απο διάφορες θέσεις(ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ) μας αποκάλυψαν την 2η συνέχεια ενός αισχρού παρακράτους που λυμαίνει το ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΑΚΑ (όπως μετρό κτλ).
Συγκεκριμένα μετα απο καταγγελίες εργαζομένων του ΠΥΡΣΟΥ σε ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΑΚΑ, και ΜΕΤΡΟ αποκαλύφτηκαν τα εξής στοιχεία που μας κάνουν να αγανακτήσουμε σαν Έλληνες πολίτες για τους φόρους και την ασφάλεια μας:


- Η εταιρία ΠΥΡΣΟΣ αναπτύχθηκε πλήρως στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ όταν ο πραγματικός Ιδιοκτήτης που ήταν τέως “άμεμπτος αστυνομικός”, “δίκαιος” κτλ (αλλα μόνο στα έργα του ΦΩΣ-ΚΟΛΟΥ όπου τον γνωρίσαμε), εκλέχθηκε αργότερα ως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ έχοντας σαν “κάλυψη” την εταιρία επενοικίασης προσωπικού “REAL SECURITY” η οποία ειναι αλληλένδετη με τον ΠΥΡΣΟ και έχει πλειοψηφικό πακέτο μετοχών. Έτσι απο θέση “ισχύος” ο ΠΥΡΣΟΣ σε συνεργασία με τη REAL κατέλαβε την πλειοψηφία των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ της χώρας. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΥΡΣΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ REAL.
- Kατα τις διενέργειες δημοσίων Διαγωνισμών για την “ανάληψη έργου φύλαξης” ο ΠΥΡΣΟΣ έπαιρνε ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ χρεώνοντας κάθε εργαζόμενο τουλάχιστον με 4000-3000 ΕΥΡΩ μηνιαίως όταν με ΔΩΔΕΚΑΩΡΙΕΣ, 4 ΡΕΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ (μετά απο καταγγελία φύλακα που απολύθηκε απο το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ που αρνήθηκε την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 8 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΗ ΥΠΕΡΩΡΙΑΣ).
Με αυτά και άλλα το κέρδος υπολογίζεται ως εξής :
Αν σε μια θέση φύλαξης έχουμε 2 φύλακες κυλιόμενου ωραρίου,χρεωμενους με 4000ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ, με ασφαλιστικες εισφορες ας πουμε 1000ΕΥΡΩ και μισθό 750ΕΥΡΩ (με τα δώρα -150 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ αρα 600 καθαρά) τότε το καθαρό κέρδος για την ΕΤΑΙΡΙΑ ειναι 2400 ΕΥΡΩ το “κεφάλι” και βλέποντας τους “δημόσιους λειτουργούς” όπως ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΝΟΧΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (πχ Διευθυντες Δημοσίων οργανισμων που φυλάσσονται απο Ιδιωτες και παραδίνουν το εργο σαν επιτροπή).
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??
Φανταστείτε λοιπον σε Δημόσια Εργα όπως γήπεδα και ΜΕΤΡΟ το τί γίνεται.....
- Όσο για την συνέχεια του ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ παρά τα υπέρογκα κέρδη των εταιριών , οι εργαζόμενοι υποφέρουν αφού για τα χρήματα Δεκεμβρίου πληρώθηκαν σε γνωστο ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ!
(αξίζει δε να αναφέρουμε για τις προτιμήσεις του ενός απο τους διευθυντές του ΠΥΡΣΟΥ που ξέρει να ξεχωρίζει και να βάζει σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ λυγερόκορμες υπάρξεις του δικού του ΓΟΥΣΤΟΥ).


Κλείνουμε την όλη καταγγελία επισημαίνοντας ενα θέμα ζωής για τα παιδιά σας, για τον καθένα μας που κυκλοφορεί με Μέσα Μαζικής Μετάφοράς ότι υποχρέωση αυτής της εταιρίας είναι να παράσχει ένα δυναμικό πάνω απο 100 άτομα στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που πρέπει να βρίσκονται σαν “περίπολοι εντός ΜΕΤΡΟ”, “στατικές φυλάξεις σε ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ για αποφυγη ατυχημάτων”, και “στατικές φυλαξεις σε χώρους όπως είσοδοι-έξοδοι”. Εσείς πόσους βλέπετε να διεξάγουν αυτό το έργο? Οι επιβάτες απλά σε ένα γκάλλοπ που κάναμε ανέφεραν ότι βλέπουν 2 άτομα ανα συρμό να διεξάγουν περιπολια για αραια συγκεκριμένα διαστήματα δηλαδη γύρω στα 6 άτομα ημερισίως, και φύλαξη σε αποβάθρες να γίνεται μόλις με τους δημόσιους ΦΥΛΑΚΕΣ του ΜΕΤΡΟ και απο κάμερες. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ


ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ:


ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ....


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 16 ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ?
Πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια φορολογείσαι για να εισαι ανασφαλης?
Πως μπορείς να εμπιστευτεις μια ασφάλεια σε ανθρώπους των 500ΕΥΡΩ που δουλεύουν 12ωρα και τους ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ 3000-7000 ΕΥΡΩ το μηνα?
Πως αύριο θα κινηθεις στα Μ.Μ.Μ (Μέσα μαζικής ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ) εσύ και τα παιδιά σου όταν διπλοπλήρωσες ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ και ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ για την ασφάλεια σου ενώ δεν θα έχεις κανένα να σε βοηθήσει αν δεν σε δει η ΚΑΜΕΡΑ?
Πως αύριο θα κοιμάσαι ΗΣΥΧΟΣ όταν το παιδί σου που θέλει να δει την αγαπημένη του ομάδα βρεθεί σε κάποια σύρραξη με ΕΛΛΕΙΠΗ ΜΕΤΡΑ?
ΟΤΑΝ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΣ?
Αυτά τροφή για σκεψη..
ΥΓ Θα επανέλθουμε και πάλι με τη τρίτη και φαρμακερή επιστολή μας για το πώς οι “χαμηλοδιοικούντες” ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ,ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ προς δικό τους συμφέρον και ρισκάρωντας την ασφάλεια κάθε φιλάθλου καθώς και την πρόταση μας για την ασφαλεια των φιλάθλων.
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.....ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ “ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΗΡ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ”, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. (μετα απο αποκαλύψεις ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ)


ANONYMOS ANAGNWSTHS
--
panathinaikospanathinaikospa.blogspot.com