Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Φεβρουαρίου 2011

PR. DIVISION - Αποστολές σε Γαλικία και Βαλεαρίδες για Ρεάλ, Μπάρτσα

Θεωρητικά δύσκολες αποστολές καλούνται να φέρουν εις πέρας οι πρωτοπόροι της Primera Division, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. 


Η αρχή γίνεται στις Βαλεαρίδες, εκεί όπου η Μαγιόρκα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους Καταλανούς.




Σε 14 παιχνίδια οι «μπλαουγκράνα» αριθμούν έξι αποτυχημένα αποτελέσματα, ενώ στον πρώτο γύρο οι «νησιώτες», υποχρεώσαν την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα σε ισοπαλία με 1-1, μέσα στο «Καμπ Νου». Το απουσιολόγιο του νεαρού τεχνικού, είναι γεμάτο, αφού εκτός αποστολής θα μείνουν οι τραυματίες Τσάβι, Πουγιόλ και Βαλντές, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ντάνι Άλβες.


Λίγες ώρες αργότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ». Μολονότι οι «μερένγες» βρίσκουν σε... άσχημο φεγγάρι τους Γαλιθιανούς, οι τελευταίοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, προσπαθώντας να αποκτήσουν απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα αγωνιστικά ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σάμι Κεντίρα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό του πόδι.


Από κει και πέρα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο «Βιθέντε Καλντερόν», με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φιλοξενεί τη Σεβίλλη, σε ένα ματς που θα καθορίσει εν πολλοίς την τύχη των δύο ομάδων στην μάχη για την κατάληψη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Σπουδαία αναμέτρηση και στο «Σαν Μαμές», μεταξύ της Μπιλμπάο και της Βαλένθια, ενώ νωρίτερα η ανεβασμένη Σαναντέρ κοντράρεται με τη Βιγιαρεάλ.


Ανάκαμψη ζητάει η Εσπανιόλ με αντίπαλο την Σοδιεδάδ στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ», τη στιγμή που Χιχόν και Σαραγόσα διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την παραμονή. Το πρόγραμμα κλείνει τη Δευτέρα με το ντέρμπι ουράς μεταξύ της Μάλαγα και της Αλμερία.


Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:


Σάββατο 26/2/2011


19:00 Χιχόν - Σαραγόσα
19:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη
19:00 Εσπανιόλ - Σοσιεδάδ
21:00 Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα
23:00 Λα Κορούνια - Ρεάλ Μαδρίτης


Κυριακή 27/2/2011


18:00 Έρκουλες - Χετάφε
18:00 Λεβάντε - Οσασούνα
20:00 Σανταντέρ - Βιγιαρέαλ
22:00 Μπιλμπάο - Βαλένθια


Δευτέρα 28/2/2011


22:00 Μάλαγα - Αλμερία