Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Φεβρουαρίου 2011

Δέκα μέρες εκτός ο Μπουμσόνγκ!

Νέο πρόβλημα με Μπουμσόνγκ που χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!


Ο Γάλλος στόπερ του Παναθηναϊκού εγκατέλειψε την προπόνηση της Πέμπτης (17/2) με «σφίξιμο» στη γάμπα και οι απογευματινές εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ελαφριά κάκωση στον υποκνημίδιο μυ του δεξιού του ποδιού και αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε 7 με 10 ημέρες.


Αυτό σημαίνει πως ο Φερέιρα θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, να επαναφέρει τον Σαριέγκι στη θέση του βασικού, ωστόσο η απουσία του «Μπουμ» αποτελεί τεράστια απώλεια΄σ' ένα ντέρμπι σαν κι αυτό.


Κατά την διάρκεια της προπόνησης, κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ. Οι ποδοσφαιριστές που υποβλήθηκαν σε έλεγχο ήταν οι: Σισέ, Σπυρόπουλος και Νίνης (προεπιλεγμένοι) καθώς και οι Γκαρσία, Ζιλμπέρτο, Γκοβού και Τζόρβας οι οποίοι πέρασαν από έλεγχο κατόπιν κλήρωσης!


Κατά τα άλλα, στη διάρκεια της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε δίτερμα με έμφαση στην τακτική, ακολούθως έκαναν ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας εκ νέου δίτερμα με έμφαση στο πρέσινγκ. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μαρίνος, Λουίς Γκαρσία και Καρνέζης, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία και βεβαίως είναι οριστικά νοκ-άουτ.