Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Φεβρουαρίου 2011

Κάρα ο τρίτος!

Η εμπειρία του Καραγκούνη από ντέρμπι υψηλού κινδύνου, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, τού δίνει και τον «πρώτο λόγο» να είναι το Σάββατο στην ενδεκάδα του Φερέιρα, που ζήτησε ηρεμία από τους παίκτες του!


Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι από τους πλέον… μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Με δεδομένο λοιπόν ότι και ο Σωτήρης Νίνης δεν είναι… φουλ μάχιμος για το παιχνίδι του Φαλήρου, ο Πορτογάλος προπονητής των «πρασίνων» σκέφτεται πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα τον «Κάρα».


Από κει και πέρα οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο έως πολύ γνωστές, καθώς το αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Καντέ-Σαριέγκι, με τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στα άκρα της άμυνας, ενώ ο Τζόρβας θα υπερασπιστεί την εστία.


Στο χώρο της μεσαίας γραμμής τόσο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, όσο και ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι αυτοί που θα πλαισιώσουν τον Καραγκούνη. Τέλος, όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης πέρα φυσικά από τον Σισέ που έχει τη φανέλα στο… σπίτι του, στο αριστερό «φτερό» θα ξεκινήσει ο φορμαρισμένος Λέτο, ενώ στα δεξιά ο Γκοβού μάλλον ξεκινάει, καθώς ο Φερέιρα ποντάρει στο ότι ο Γάλλος «χρωστάει» στον κόσμο, στον εαυτό του και στην ομάδα ένα μεγάλο παιχνίδι». Τι καλύτερο από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;