Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Φεβρουαρίου 2011

Αυτοί που επέβαλαν την τιμωρία δεν ντρέπονται;

Για το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, την τιμωρία του Ολυμπιακού αλλά και το αν θα έπρεπε να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα μίλησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο, οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος.


Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είπε: «O Παναθηναϊκός προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό». Όσον αφορά την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό είπε: «Η ποινή ήταν απαράδεκτη. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε κάνει και άλλες ενέργειες».


Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε: «Η τιμωρία του Ολυμπιακού ήταν χάδι. Αυτοί που επέβαλαν την τιμωρία δεν ντρέπονται;». Για τον Καλόπουλο σχολίασε: «Δεν πρέπει να ξανασφυρίξει παιχνίδι με τίποτα. Ήταν αισχρή η διαιτησία».


Για το αν θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα είπε: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Το λογικό ήταν αυτό που αποφασίστηκε. Δεν ταιριάζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού (η αποχώρηση) παρόλο που εγώ και ο Παύλος διαφωνούμε. Είναι το πιο σάπιο πρωτάθλημα και δεν πρέπει να συνεχιστεί».