Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Δεκεμβρίου 2010

Διπλό «χτύπημα» ληστών την παραμονή των Χριστουγέννων

Δύο ληστείες σημειώθηκαν χθες σε Πάτρα και Αίγιο. Η πρώτη έγινε στις 7 το πρωί σε super market στο Αίγιο και η δεύτερη σε εμπορικό κατάστημα στην Πάτρα, το απόγευμα. Συγκεκριμένα, ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ενδυμάτων στην οδό

Ανθείας 205 στην Πάτρα σημειώθηκε λίγο πριν τις 6.30 χθες το απόγευμα. Οι δράστες ήταν δύο και εισέβαλαν στο κατάστημα κρατώντας πιστόλι.Ο δύο άνδρες φορούσαν μπλούζες φούτερ με κουκούλες και έδειχναν ψύχραιμοι.


Την ώρα που μπήκαν στο κατάστημα βρίσκονταν και πελάτες οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους, όπως και οι υπάλληλοι.Δείχνοντας το πιστόλι στους υπαλλήλους οι θρασύτατοι ληστές απαίτησαν να τους δώσουν όλα τα χρήματα που είχαν στο ταμείο.


Τελικά άρπαξαν το ολόκληρο το συρτάρι του ταμείου το οποίο περιείχε 4.000 ευρώ και έφυγαν πεζοί σαν κύριοι. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους.Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως ακούστηκαν και πυροβολισμοί.


Στην περίπτωση της ληστείας στο Αίγιο ο δράστης ήταν ένας. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 7 το πρωί, σε super market Lidl. Σύμφωνα με την αστυνομία στο χώρο εισέβαλε έναν άνδρας, ο οποίος με την απειλή όπλου πήρε χρήματα από τις ταμειακές μηχανές. Το ποσό που αφαίρεσε από τα ταμεία του καταστήματος ανέρχεται στα περίπου 2.000 ευρώ.


Πηγή: thebest.gr