Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Οκτωβρίου 2010

"Η ομάδα μας είναι δυνατή"

Συνέντευξη στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal+ παραχώρησε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Παναθηναϊκό και για τον Τζιμπρίλ Σισέ: "Εχουμε πολύ καλή ομάδα και πρωταγωνιστούμε στην Ελλάδα", είπε χαρακτηριστικά.
Για το ξεκίνημα της σεζόν είπε: «Στον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστούμε στην Ελλάδα και έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ανταγωνιζόμαστε τον Ολυμπιακό, που αυτή τη στιγμή είναι πρώτος στη βαθμολογία. Όμως αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ σύντομα. Χάσαμε κάποιους βαθμούς στην αρχή, αλλά ακόμα έχουμε πολλά ματς μπροστά μας».

Για την αψιμαχία που είχε με τον Λιονέλ Μέσι στο ματς με τη Μπαρτσελόνα ανέφερε: «Είχα μια αψιμαχία με τον Μέσι στο Καμπ Νου, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Απλά και αυτός έπρεπε να συγκρατηθεί», τόνισε.

Για τον Τζιμπρίλ Σισέ ανέφερε: «Ο Σισέ είναι μια σπουδαία προσωπικότητα και αποτελεί ευτυχία να τον έχω συμπαίκτη μου. Έχει αρχίσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και πέτυχε σημαντικά γκολ για την ομάδα».

Σχόλιο στην εκπομπή έκανε και ο εμβληματικός Γκι Ρου, παλιός προπονητής του Μπουμσόνγκ στην Οσέρ: «Ο Ζαν είναι ένας πολύ καλός αμυντικός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαστήκαμε».
10bet