Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Οκτωβρίου 2010

Υπόκλιση Μπουμσόνγκ σε Σισέ!

Η Γαλλική παροικία του Παναθηναϊκού αυξήθηκε αισθητά το περασμένο καλοκαίρι. Το παράδειγμα του Τζιμπρίλ Σισέ, ακολούθησαν οι Γκοβού, Μπουμσόνγκ και Πλεσί.



Ο υψηλόσωμος αμυντικός μάλιστα, έβγαλε το καπέλο στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του “Canal+”, ο «Μπουμ» τόνισε πως είναι ευτυχία για τον ίδιο να έχει συμπαίκτη τον Σισέ! «Ο Σισέ είναι μια σπουδαία προσωπικότητα και αποτελεί ευτυχία να τον έχω συμπαίκτη μου. Έχει αρχίσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και πέτυχε σημαντικά γκολ για την ομάδα».

Ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού: «Στον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστούμε στην Ελλάδα και έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ανταγωνιζόμαστε τον Ολυμπιακό, που αυτή τη στιγμή είναι πρώτος στη βαθμολογία. Όμως αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ σύντομα. Χάσαμε κάποιους βαθμούς στην αρχή, αλλά ακόμα έχουμε πολλά ματς μπροστά μας».

Δεν ξέχασε πάντως να αναφερθεί και στην διαμάχη που είχε με τον Λιονέλ Μέσι: «Είχα μια αψιμαχία με τον Μέσι στο Καμπ Νου, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Απλά και αυτός έπρεπε να συγκρατηθεί».
Στην συγκεκριμένη εκπομπή, δηλώσεις έκανε και ο μεγάλος Γάλλος τεχνικός, ο Γκι Ρου, που ανακάλυψε τον Μπουμσόνγκ και τον ανέδειξε στην Οσέρ: «Ο Ζαν είναι ένας πολύ καλός αμυντικός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαστήκαμε».

Κατηγορηματική διάψευση

Από εκεί και πέρα, τα όσα λέγονται και γράφονται αυτές τις μέρες αναφορικά με τις μεταγραφές, ανάγκασαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να διαψεύσουν κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα σενάρια: «Δεν υπάρχει η παραμικρή κινητικότητα. Όλα προέρχονται από την έλλειψη ειδησεογραφίας προφανώς», τόνιζαν χαρακτηριστικά.
Πάντως, ειδικά για την θέση του κεντρικού αμυντικού, ξεκαθάριζαν πως δεν πρόκειται να γίνει κίνηση τον Γενάρη.
10bet