Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Οκτωβρίου 2010

Παρών ο Πατέρας, απόντες οι γνωστοί…

Με τον Νικόλα Πατέρα να δίνει το παρών στην προπόνηση του «τριφυλλιού», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του κρίσιμου αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ παρακολούθησε το πρόγραμμα, χωρίς να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Όπως συνηθίζει δηλαδή, απλά με την παρουσία του εκεί έδειξε ότι είναι κοντά στην ομάδα.


Πάντως, είχε σύντομα τετ α τετ με τους Κώστα Αντωνίου και Νίκο Νιόπλια, με τους οποίους και συζήτησε για τα θέματα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, όπως αναμενόταν εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λέτο, Γκοβού, Νίνης, καθώς και οι Πετρόπουλος, Καντέ και Φερνάντεζ. Με λίγα λόγια ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο 16χρονος Χάρης Μαυρίας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα τώρα, τα… κουκιά είναι μετρημένα. Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας. Στην άμυνα δεξιά ο Βύντρα, αριστερά ο Σπυρόπουλος και κεντρικό δίδυμο οι Μπουμσόνγκ-Σαριέγκι. Καθαρός κόφτης ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, έχοντας δεξιά του τον Κατσουράνη και αριστερά του τον Καραγκούνη. Δεξί εξτρέμ ο Λουίς Γκαρσία, αριστερό ο Χριστοδουλόπουλος και κορυφή στην επίθεση ο Σισέ, σε αυτό το 4-3-3 που θα χρησιμοποιήσει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

10bet