Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Οκτωβρίου 2010

Με Πατέρα αλλά χωρίς... Καντέ κόντρα σε ΠΑΟΚ

Ο Νικόλας Πατέρας όπως συνηθίζει παραμονές κρίσιμων αγώνων, έδωσε το παρών στην Παιανία, στην τελευταία προπόνηση των παικτών του Νιόπλια ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.
Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο είχε συνομιλία με τους Νίκο Νιόπλια και Κώστα Αντωνίου, συζητώντας για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, λύθηκαν τα διλήμματα του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον Καντέ, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος και έτσι στο κέντρο άμυνας αναμένεται να δούμε τον Σαριέγκι, στο πλευρό του Μπουμσόνγκ. Από εκεί και πέρα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει το προβάδισμα για μια θέση στην ενδεκάδα, μετά την πολύμηνη αποχή λόγω του τραυματισμού του.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα δίνοντας έμφαση στην τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νίνης, Λέτο και Γκοβού. Στη προπόνηση συμμετείχε και ο Μαχλελής από την ομάδα Νέων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εκτός της 19μελούς αποστολής έμειναν οι: Νίνης, Πετρόπουλος, Λέτο, Γκοβού, Καντέ και Φερνάντες.
10bet