Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Οκτωβρίου 2010

Ψάχνει παίκτες ο Νιόπλιας, δύσκολα και με ΑΕΚ ο Νίνης

Επέστρεψαν την Πέμπτη στην Παιανία οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να κάνει εύκολα τα πλάνα του για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.
Οι εξελίξεις στο ιατρικό μέτωπο δεν είναι καθόλου καλές για τους «πράσινους» που καλούνται να παίξουν το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής χωρίς φιλάθλους αλλά και χωρίς κάποιες βασικές μονάδες τους.

Το τελευταίο πρόβλημα που προστέθηκε ήταν αυτό του Σωτήρη Νίνη. Ο 20χρονος άσος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής με το Ισραήλ και σήμερα εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού». Ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε αυτό που είχε διαπιστωθεί από την Τρίτη. Ο Νίνης έχει υποστεί κάκωση της ραχιαίας επιφάνειας του άκρου ποδός με εκτεταμένο αιμάτωμα και την Τετάρτη έκανε θεραπεία. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης του παίκτη είναι 7 μέρες, κάτι που σημαίνει πως χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και αυτό με την Ρούμπιν Καζάν, ενώ θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολος και για το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την επόμενη Κυριακή.

Την Τετάρτη επιβεβαιώθηκε και η απουσία των Σεμπάστιαν Λέτο και Σίντνεϊ Γκοβού που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Ο Αργεντινός το επιβεβαίωσε και μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ενώ ο Γάλλος παραπονέθηκε και σήμερα για ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έχει ελάχιστες πιθανότητες να μπει στα πλάνα του Νιόπλια για το ματς του Σαββάτου.

Στη σημερινή προπόνηση οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες, ακολούθως επιδόθηκαν σε δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου με έμφαση στη τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων. Οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σπυρόπουλος, Βύντρα και Ιωαννίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Ραντοβάνοβιτς, Καπίνος, Τριανταφυλλόπουλος, και Μαχλελής από την ομάδα U-21.

Προβληματισμός για την απόρριψη της έφεσης

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να περάσει το αίτημα του για να παίξει με κόσμο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καθώς η έφεση που υπέβαλλε απορρίφθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Επιπλέον, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως μετά την τιμωρία τους για τα γεγονότα του αγώνα με την Καβάλα, οι «πράσινοι» είναι υπότροποι και αν κριθούν υπεύθυνοι για νέα -ανάλογης έκτασης- επεισόδια στο μέλλον, θα απειληθούν με πρόστιμο που θα ξεκινά από 100 και θα φτάνει τις 250 χιλιάδες ευρώ και τιμωρία της έδρας για 2-3 αγωνιστικές.
10bet