Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Οκτωβρίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ!

Ολοκληρώθηκε η παρωδία και Ο ΠΑΟ θα δώσει με τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.Βράζει ο κόσμος του τριφυλλιού σε όλη την Ελλάδα
Το φιάσκο με την εκδίκαση της υπόθεσης σχετικά με την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που πρωτόδικα επιβλήθηκε στον Παναθηναικό ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος Θανάσης Θέμελης ανέλαβε την υπόθεση κσι φρόντισε να την τελειώσει μέσα σε 15 λεπτά καθώς τελικά το έργο όπως φάνηκε ήταν προδιαγεγραμμένο εδώ και μέρες.
Ο κ. Θέμελης δεν δέχθηκε την υπερασπιστική γραμμή των ανθρώπων της ομάδας καθώς ανέφερε πως η απόφαση της τιμωρίας του ΟΑΚΑ απ'ο τη στιγμή που κανένας δεν περίμενε πως τον απαράδεκτο υπηρεσιακό σχεδιασμό της αστυνομίας θα τον πλήρωνε ο Παναθηναϊκός και την ανυπαρξία του κράτους να προστατεύσει τους πολίτες θα την πληρώσει η εταιρία.Οι αρχές προέβησαν σε σύλληψη οπαδού, την ώρα που βρισκόταν μέσα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν αντιδράσεις και στο οποίο στάθηκε και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟ για να υπερασπιστεί το ένομο συμφέρον της ομάδας.
Τίποτα όμως απο τα παραπάνω δεν έπεισαν τον αναπληρωτή πρόεδρο, Θανάση Θέμελη, ο οποίος ανακοίνωσε πως η έφεση του Παναθηναϊκού απορρίπτεται και το προστιμο των 45000 ευρω παραμένει κανονικά.
Τα ωραία άρχισαν η παρωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται .
Το Σάββατο το ματς ΠΑΟ-ΠΑΟΚ θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ...
Σύμφωνα με πληροφορίες τα κάτωθι υποστηρίζουν απο την ΠΑΕ ΠΑΟ
"Επεισόδια κατά τη διάρκεια του ματς Καβάλα - Παναθηναϊκού δεν υπήρξαν και η συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας ήταν άριστη, εντός του γηπεδου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού έξω από το γήπεδο, η Αστυνομία συνέλαβε κάποιους οι οποίοι είχαν μπει χωρίς εισιτήριο, μπροστά σε σχεδόν όλο τον όγκο των φιλάθλων και εξαιτίας αυτής της μεθόδευσης, δημιουργήθηκαν κάποια επεισόδια .Η σημερινή απόρριψη της έφεσης προφανώς εντάσσεται σε μια λογική αυστηροποίησης των πειθαρχικών μέτρων και των σχετικών ποινών. Κάτι τέτοιο βεβαίως θα επιβεβαιωθεί εάν ισχύει ή όχι, αν η ανάλογη αυστηρότητα επιδειχθεί και στις ποινές που θα επιβληθούν στο εξής. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρόκειται για επιλεκτική εφαρμογή διατάξεων και επιδεικτική ευαισθησία, που αντί να αντιμετωπίζουν τα φαινόμενα βίας, αλλοιώνουν το πρωτάθλημα και υπονομεύουν την αξιοπιστία του".
10bet