Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Οκτωβρίου 2010

Με μία προπόνηση στο ντέρμπι

Την ώρα που στον Ολυμπιακό στην ουσία ξεκουράζονται και ακολουθούν το πρόγραμμα τους κανονικά μετά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη, στον Παναθηναϊκό τρέχουν και δεν φτάνουν.


 Οι άθλιες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στο "τριφύλλι" να γυρίσει χθες στην βάση του, από την Κοζάνη, και έτσι η αποστολή αναχώρησε σήμερα το πρωί από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα και από εκεί κατευθείαν για την Παιανία.


Ο Νίκος Νιόπλιας πήρε τους παίκτες του αμέσως στο προπονητικό κέντρο, παρά την ταλαιπωρία, ωστόσο όπως είναι φυσικό δεν μπόρεσε να δουλέψει όπως αυτός επιθυμούσε. Όσοι αγωνίστηκαν στην Κοζάνη ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Λέτο και Νίνης που δεν υπολογίζονται για το Σάββατο έκαναν ατομικό. Ουσιαστικά λοιπόν οι Πράσινοι καλούνται να πάνε στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» έχοντας μόλις μία ημέρα να ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα, την αυριανή.

Εντωμεταξύ με όλη αυτή την ταλαιπωρία αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη επίσκεψη οπαδών του Παναθηναϊκού στην Παιανία για να εμψυχώσουν τους παίκτες του τριφυλλιού. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί αύριο.

10bet