Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Οκτωβρίου 2010

Γκοβού από βδομάδα…

Με δύο προπονήσεις, πρωί-απόγευμα, ολοκληρώθηκε το (βαρύ) πρόγραμμα της εβδομάδας για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που θα επιστρέψουν την Δευτέρα στην Παιανία.
Ο Σίντνεϊ Γκοβού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή και αναμένεται να μπει από εβδομάδα στις προπονήσεις του «τριφυλλιού». Με δεδομένο πως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα γίνει το επόμενο Σάββατο, ο Γάλλος έχει λίγες μέρες μπροστά του για να πείσει τον Νιόπλια για την ετοιμότητα του.

Εκτός του Γκοβού, ατομικά προπονήθηκαν και οι Πετρόπουλος, Καντέ και Σαριέγκι που αναμένεται και εκείνοι να «φορτσάρουν» από Δευτέρα και να δώσουν περισσότερες λύσεις στον τεχνικό του «τριφυλλιού». Θεραπεία έκανε ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο Σεϊταρίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης το απόγευμα ενώ ο Καρνέζης απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους. Προς το τέλος της προπόνησης, ο Στέργος Μαρίνος δέχθηκε την μπάλα στο πρόσωπο με δύναμη και για προληπτικούς λόγους αποχώρησε.

Στη πρωινή προπόνηση, οι «πράσινοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις ταχυδύναμης, ενώ το απόγευμα έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις με πάσες, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις ένας εναντίον ενός και δύο εναντίον δύο, και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.
10bet