Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Οκτωβρίου 2010

Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό από την τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που τους επιβλήθηκε.
Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι η απόφαση αυτή δείχνει πως δίχως άλλο δεν αντιμετωπίζονται οι περιπτώσεις των επεισοδίων με την ίδια αυστηρότητα. Και σαφώς πιστεύουν ότι στην δική τους υπόθεση, εξαντλήθηκε η αυστηρότητα της Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας αρχής.

Μάλιστα, θυμήθηκαν τα επεισόδια που είχαν κάνει οι οπαδοί του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν στο ίδιο γήπεδο (αυτό της Καβάλας) όταν όλοι είδαν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες να δέρνονται (!) (φωτ.) και να εκδιώκονται από το γήπεδο οι οπαδοί της Καβάλας από τους… φιλοξενούμενους. Με την ποινή και τότε να είναι μόλις μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Την ώρα φυσικά που για το ξύλο σώμα με σώμα στο Περιστέρι, αλλά και για όσα έγιναν μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (επεισόδια μεγάλης έκτασης με την αστυνομία) δεν υπήρξε ποινή κεκλεισμένων των θυρών στον ΟΣΦΠ.

Αποκορύφωμα όλων, το ντέρμπι με τον αιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου η ιατροδικαστής διέγνωσε ότι τα τραύματα στον Τζόρβα ήταν από αεροβόλο όπλο, ενώ οι δρόμοι γύρω από το Φαληρικό γήπεδο είχαν μετατραπεί σε πεδία μάχης (γι’ αυτό άργησε η άφιξη της αποστολής του «τριφυλλιού»), αλλά λόγος για τιμωρία της έδρας, δεν υπήρχε όπως φαίνεται…
Σαν να μην έφταναν αυτά, με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για όσα έγιναν στην Καλλιθέα.
Έτσι, στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι οι ομάδες αντιμετωπίζονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθώς σε ορισμένες εξαντλείται η αυστηρότητα και για άλλους η δικαιοσύνη… παραείναι τυφλή.
10bet