Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Οκτωβρίου 2010

“Αναφερθήκαμε μόνο στην... άλλη ΠΑΕ”

Επίσκεψη στον Αθλητικό Εισαγγελέα έκανε την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός που είχε κληθεί να απολογηθεί για την ανακοίνωση που είχε βγάλει μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία.
Οι “πράσινοι”, βέβαια, δια στόματος Δημήτρη Γόντικα τόνισαν πως στόχος τους δεν ήταν κανένα θεσμικό όργανο.


Αρχικά, ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κάρμης, εξήγησε τη θέση της ομάδας του: “Η δράση του αγγίζει τα όρια της υπερβολής και για αυτό ζητάμε την ακυρότητα της έγκλισης”, τονίζοντας παράλληλα πως μέσα στο “τριφύλλι” δεν θεωρούν πως υπάρχει ευθύνη της “πράσινης” ΠΑΕ.

Όσο για την ανακοίνωση και τι αφορούσε το κείμενο της υπογράμμισε: “Εμείς μπορούμε να κάνουμε μία κρίση έστω και αν είναι δυσμενής. Η ανακοίνωσή μας έχει σκωπτικό περιεχόμενο. Έχει να κάνει με μία παρέμβαση του Μαρινάκη για την διαιτησία, η οποία υιοθετήθηκε από τα σχετικά όργανα και από τον ίδιο που έκανε ότι έκανε. Δεν υπάρχουν δυσφημιστικά στοιχεία εναντίον οποιουδήποτε και δεν υπάρχει δυσμενή κρίση”.

Ο Δημήτρης Γόντικας αργότερα τόνισε πως η ανακοίνωση απευθυνόταν στην “άλλη ΠΑΕ” και δεν γινόταν κρίση σε κανένα θεσμικό όργανο: “Εχουμε ευθύνη για το κείμενο της ανακοίνωσης που είναι εντός εισαγωγικών. Είναι απάντηση σε άλλη ΠΑΕ και όχι κρίση σε θεσμικό όργανο. Τα διαιτητικά λάθη στα οποία αναφερόμαστε υπάρχουν στις εκθέσεις των παρατηρητών”.

* Ο Παναθηναϊκός πήρε 10 ημέρες προθεσμία για να καταβάλει το υπόμνημα του, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε αναβολή για την επόμενη Πέμπτη (21/10) ώστε να απολογηθεί τότε.
10bet