Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Οκτωβρίου 2010

Σισέ: «Γαμ…κα δυο χρόνια για τη Γαλλία»

Ξέσπασε ο Τζιμπρίλ Σισέ για τα όσα έγιναν στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής κατά τη συνάντησή του με ανθρώπους της ομοσπονδίας, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Le Parizien.
Το δημοσίευμα αποκαλύπτει όσα ειπώθηκαν από τους παίκτες των «τρικολόρ» σε συνάντησή τους με την ομοσπονδία στο διάστημα 26 Ιουλίου με 3 Αυγούστου για να ξεκαθαρίσουν τα αίτια της «επανάστασης» των παικτών και της κακής πορείας της Εθνικής.



Σε αυτές παρευρέθηκαν 18 από τους 23 διεθνείς, αφού οι Ανελκά και Αμπιντάλ είχαν αρνηθεί την πρόσκληση, οι Μαλουντά και Πλανούς δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ ο Σανιά επικοινώνησε ηλεκτρονικά.



Ανάμεσα στους παρόντες ήταν και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν ο μοναδικός που ξεσπάθωσε για το κατάντημα της ομάδας και επιτέθηκε στους υπεύθυνους.



«Εγώ γαμ…κα δύο χρόνια για να επιστρέψω στην Εθνική Γαλλίας. Έκανα θυσίες και όλα τινάχτηκαν στον αέρα από κάποιους», φέρεται να είπε ο Σισέ σύμφωνα πάντα με την «Le Parizien» φωτογραφίζοντας τον Πατρίς Εβρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως έναν από τους υπεύθυνους.

10bet