Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Οκτωβρίου 2010


Ένα σημαντικό θέμα που προέκυψε από τη συνάντηση Βγενόπουλου-Πατέρα-Τζίγγερ αφορά στο γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό, το οποίο είναι πλέον πολύ πιθανό να εγκαταλειφθεί ως πρότζεκτ! Και αυτό διότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξέφρασε για μία ακόμη φορά τον έντονο προβληματισμό του για την πορεία του έργου και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από την πλευρά του δεν ήταν κάθετος στο ενδεχόμενο να πέσει σοβαρά στο τραπέζι άλλη επιλογή (ΟΑΚΑ) εάν και εφόσον διαπιστώσουν από κοινού ότι δεν είναι συμφέρουσα προς το σύλλογο η όλη διαδικασία γύρω από τον Βοτανικό.

Πριν πάντως παρθεί οριστική αλλαγή πλεύσης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το γρηγορότερο δυνατόν η συνάντηση με τον Βαγγέλη Σαμαρά, εντεταλμένο σύμβουλο για το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό, προκειμένου να λυθούν όλες οι απορίες και να σταθμιστούν τα δεδομένα.

Ποιοι μπαίνουν στην αύξηση
Οσον αφορά το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης διαβεβαίωσε την πρόθεσή του να καλύψει το ποσό των 9.1 εκατ. ευρώ που του αναλογεί, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους Ανδρέα Βγενόπουλο (1.8 εκατ. ευρώ) και Νικόλα Πατέρα (900 χιλ. ευρώ). Το ίδιο ισχύει και με την πλευρά του Παύλου Γιαννακόπουλου και του Παναγιώτη Δάβαρη, εν αντιθέσει με τους Αδαμάντιο Πολέμη, Γιώργο Νίκα και Γιάννη Ξυλά, που δεν είναι «ζεστοί».

Το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ που τους αντιστοιχεί δεν είναι πρόβλημα να καλυφθεί, πλην όμως η στάση τους έχει δημιουργήσει προβληματισμό όταν άπαντες δείχνουν πιο ενωμένοι από ποτέ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις άνδρες τηρούν στάση αναμονής ενόψει των εξελίξεων του Μαϊου, καθώς επίσης και ότι είναι ενοχλημένοι εξαιτίας του ότι η προηγούμενη διοίκηση αδιαφόρησε για τη γνώμη τους.

Στην επόμενη συνάντηση των τριών, εξάλλου, ο «Βγενό» διεμήνυσε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι θα έχει μαζί του συντεταγμένο το μνημόνιο συνεργασίας που θα πρέπει να υπογραφεί ανάμεσά τους, προκειμένου να προχωρήσει η μετάβαση των μετοχών και κατά συνέπεια η αλλαγή των ισορροπιών στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
10bet