Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Οκτωβρίου 2010

Ετοιμάζονται για… γολγοθά

Να εκμεταλλευτούν τη διακοπή θέλουν στον Παναθηναϊκό και ο Λόρενς Έμπεν ετοίμασε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για να είναι η ομάδα έτοιμη στα τέλη του μήνα και να ανταπεξέλθει στο «βαρύ» αγωνιστικό πρόγραμμα. Επιστρέφουν οι τραυματίες.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο Ολλανδός γυμναστής του Παναθηναϊκού, Λόρενς Έμπεν, οι «πράσινοι» θα είναι απόλυτα έτοιμοι στο τέλος του Οκτωβρίου και μάλιστα θεωρούν ότι θα βρίσκονται σε φουλ φόρμα όταν θα έρθει η ώρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στις 30 Οκτωβρίου. Ο Έμπεν σε συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των διεθνών, έτσι ώστε η ομάδα να βελτιώνεται διαρκώς σε φυσική κατάσταση, μέσα από τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τα τρεξίματα και οι αντοχές των παικτών άλλωστε πρέπει να βελτιωθούν αισθητά, αν ο Παναθηναϊκός θέλει να ανταπεξέλθει στο πολύ «βαρύ» πρόγραμμα που έχει μπροστά του, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την επόμενη Κυριακή, το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, τα παιχνίδια με την Ρούμπιν Καζάν και φυσικά το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα, τα ευχάριστα για τον Νίκο Νιόπλια έχουν να κάνουν με την κατάσταση των τραυματιών παικτών που σταδιακά επιστρέφουν στις υποχρεώσεις της ομάδας. Οι Χριστοδουλόπουλος, Καντέ, Πετρόπουλος, Σαριέγκι και Σεϊταρίδης μπαίνουν με τη σειρά τους στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, κάτι που ικανοποιεί τον Έλληνα τεχνικό. Όσο για το πρόβλημα που προέκυψε με τον Σεμπάστιαν Λέτο, οι «πράσινοι» με ανακούφιση είδαν την μαγνητική του Αργεντινού να είναι «καθαρή» και να μην υπάρχει ανησυχία για το υγρό που είχε μαζέψει το γόνατό του.

Αυτό που δεν… άρεσε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», ήταν το γεγονός ότι για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, ο Σίντνεϊ Γκοβού έφτασε καθυστερημένα στην προπόνηση. Το τεχνικό τιμ των «πρασίνων» αναγνωρίζει στον Γάλλο την κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου του πατέρα του, όμως πλέον κατέστησαν σαφές ότι αν επαναλάβει παρόμοιο σφάλμα ο άλλοτε άσος της Λιόν, θα του επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Τέλος, σε ότι αφορά τα διοικητικά, τρεις από τους μετόχους του Παναθηναϊκού δε θα πάρουν μέρος στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι Γιώργος Νίκας, Γιάννης Ξυλάς και Αδαμάντιος Πολέμης δε θα πάρουν μέρος, καθώς θεωρούν ότι δεν έχουν ενημερωθεί από τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο για τις τελευταίες εξελίξεις.

10bet