Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νέα των αντιπάλων του ΠΑΟ στην Ευρώπη


Το Paonews σας ενημερώνει καθημερινά για τα νέα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Champions League.


Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Σπόρτινγκ Χιχόν για την 4η αγωνιστική της Primera Division, ο Λιονέλ Μέσι φυσικά θα απουσιάσει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχτηκε πως είναι αναντικατάστατος.


"Ο Μέσι έχει μερικές ιδιαίτερες ικανότητες. Ευτυχώς θα είναι σύντομα καλά. Είναι δυνατός και τα κόκαλα και οι σύνδεσμοί του... κράτησαν. Ελπίζουμε να είναι πίσω σε δύο ή έστω 3 εβδομάδες", ανέφερε ο τεχνικός της "Μπάρτσα".

"Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος για το ματς με την Ρουμπίν για το Champions League. Θα επιστρέψει όταν θα είναι απολύτως καλά".

Εκτός του Μέσι, δεν προπονήθηκε και ο Αμπιντάλ που απουσιάζει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, ενώ επέστρεψε ο Χεφρέν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Κοπεγχάγη

"Λόγω του Champions League δεν προετοιμαστήκαμε όπως έπρεπε για το ματς με την Μπρόντμπι, αλλά παίξαμε καλά και πήραμε αυτό που θέλαμε. Ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα 35 λεπτά και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με δύο γκολ. Μετά έπεσε λίγο η απόδοσή μας, αλλά γενικά ήμασταν καλοί", τόνισε ο τεχνικός της Κοπεγχάγης, Στάλε Σόλντμπακεν.

Σήμερα (Τρίτη) η Κοπεγχάγη παρέλαβε τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και ξεκίνησε η διάθεσή του.

Την Τετάρτη η Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βίμπι για την 3η φάση του κυπέλλου Δανίας και η αποστολή είναι: Κιμ Κίστενσεν, Νόρεγκααρντ, Πέτερ Λάρσον, Τόμας Κρίστενσεν, Οβιέδο, Βίνγκααρντ, Βίλαντ, Φρεντέρικσεν, Ματίας Ζάνκα Γιόργκενσεν, Σκόβγκααρντ (U19), Ντελανέι, Σαμπάν Εζντογκάν, Ντάνι Γένσεν, Λάσε Λίντμπεργκ (U19), Μόρτεν Τόμσεν (U19)

Ρουμπίν Καζάν

Η Ρουμπίν δεν έχει μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, καθώς έχει αποκλειστεί από το κύπελλο Ρωσίας.

10bet