Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόστιμο σε Γοβού-Η χθεσινή προπόνηση

Kαθυστερημένος κατά μισή ώρα έφτασε στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης ο Σίντνεϊ Γκοβού.


Το γεγονός φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο και βάσει του εσωτερικού κανονισμού, αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο στον Γάλλο επιθετικό.

Στα αγωνιστικό μέρος της προπόνησης, οι «πράσινοι» χωρίστηκαν μετά το ζέσταμα σε δύο ομάδες. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με την Μπαρτσελόνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης με ποδοβόλεϋ. Οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος που δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με την Καβάλα, όπως και ο Πετρόπουλος που έκανε θεραπεία. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Φουρλάνος, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος και Λάντο Φουσού.

Για την ενδεκάδα του αγώνα του Σαββάτου, ο Νιόπλιας θα δείξει τις προθέσεις του την Παρασκευή. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η επαναφορά του Γιώργου Καραγκούνη στο αρχικό σχήμα ενώ πιθανότατα θα ξεκινήσει και ο Νίνης.

* Την Παρασκευή ολοκληρώνεται και η παράταση στην διάθεση των καρτών διαρκείας. Στην ΠΑΕ εκτιμούν πως το τελικό νούμερο που θα ανακοινωθεί θα είναι κοντά στις 30 χιλιάδες.
10bet