Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Σεπτεμβρίου 2010

«Πράσινη» πρώτη αν και... τελευταία

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Η αντρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου σε ζεστό κλίμα που είχε στόχο να... ξεχαστούν τα προβλήματα.



Τελευταία ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα βόλεϊ αντρών του «τριφυλλιού», αλλά πάλι καλάπρέπει να λένε οι διοικούντες του Συλλόγου. Σήμερα, μάλιστα μπήκε και μισός μισθός από τα... περυσινά στους «παλιούς’ μόνο παίκτες, όπως τους είχε υποσχεθεί ο Πρόεδρος, Μ. Κίτσιος.



Καλό κλίμα για να ξεχαστούν τα προβλήματα!



Λίγο πριν τις 4μ.μ συγκεντρώθηκαν στη Γλυφάδα ο προπονητής, Στέλιος Καζάζης, οι Έλληνες παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας. Σαν να μην... πέρασε μια μέρα αφού κακά τα ψέματα αλλαγές δεν έχουν γίνει και έτσι κι αλλιώς το κλίμα στον Παναθηναϊκό –αν εξαιρέσει κανείς τα οικονομικά προβλήματα- είναι οικογενειακό.



Λόγος του Καζάζη



Ο Καζάζης σε αυτήν την πρώτη συγκέντρωση μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας παράλληλα να τους εμψυχώσει. Αμέσως μετά βέβαια ξεκίνησε η προετοιμασία και η προπόνηση. Από την πλευρά των παικτών προπόνηση έκαναν οι Πανταλέων, Μηνούδης, Ντονάς, Ψάρρας και ο νεοαποκτηθείς Μιχάλης Κόβατς ενώ από την πλευρά οι διεθνείς Αχιλλέας Παπαδημητρίου με τον... νέο Γιώργο Πετρέα, πήραν ρεπό έως και την Πέμπτη αφού έπρεπε να ξεκουραστούν μετά από τις συνεχείς υποχρεώσεις τους στην Εθνική. Αναφορικά, με την κατάσταση του Ηλία Λάππα, αυτή θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού με σκοπό να ο διεθνής ακραίος να ενσωματωθεί άμεσα.



«Στο παρελθόν ότι μας στεναχώρησε»



Με νόημα οι δηλώσεις του Στέλιου Καζάζη, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΑ: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι ο καιρός είναι λίγος, ότι περάσαμε δύσκολο καλοκαίρι και ότι ξεκινάμε 15 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας και το μυαλό μας να είναι στο μέγιστο η διάθεσή μας και να αφήσουμε στο παρελθόν ότι μας στεναχώρησε».

Ερωτηθείς πάντως για το στόχο που έχει βάλει ο φετινός Παναθηναϊκός, Ο Καζάζης απάντησε: «Περιμενουμε την προσθήκη δυο ξένων δεν είναι σωστό να μιλάμε για στόχους. Πρέπει να στηρίξουμε όλη την ομάδα, είναι υποχρέωση μας να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να πάει όσο πιο ψηλά».



Αναφορικά με την απόκτηση των ξένων, Μπόγιαν Γιορντάνοφ και Λουντοβίκ Γκαστάρντ, το «τριφύλλι» θα περιμένει την απάντησή τους έως την Παρασκευή. Αμφότεροι έχουν «ψηθεί» να απαντήσουν θετικά αλλά όπως λένε και στην Αμερική «No pay, No play», κάτι που σημαίνει ότι αν δεν υπάρξουν χρήματα για προκαταβολές και συναφή, δεν θα... «παίξει» η μεταγραφή τους στον ΠΑΟ.

10bet