Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Σεπτεμβρίου 2010

Εντόι: «Ξεχωριστό το παιχνίδι με ΠΑΟ»

Ανυπόμονος για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο εμφανίστηκε ο Νταμέ Εντόι, ο οποίος πέτυχε το βράδυ της Τρίτης το νικητήριο γκολ για την Κοπεγχάγη στο ματς με την Ρουμπίν Καζάν.


«Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρώτο γκολ μου, οπότε αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Πήραμε τη νίκη και ξεκινήσαμε ιδανικά», ανέφερε αρχικά ο Σενεγαλέζος άσος μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA και συνέχισε: «Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Να κρατήσουμε τα κεφάλια κάτω. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια και θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί. Αν προσπαθήσουμε το ίδιο όπως χθες μπορούμε να καταφέρουμε πολλά»,

Όσον αφορά για τη νίκη κόντρα στην Κοπεγχάγη σημείωσε: «Παίζαμε στην έδρα μας και έτσι έπρεπε να πιστεύουμε στη νίκη μέχρι το φινάλε. Αν και η μπάλα… αρνιόταν να μπει μέσα, εμείς συνεχίζαμε να πιστεύουμε. Η Ρουμπίν είναι μία καλή ομάδα. Αμύνεται καλά και δεν αφήνει χώρους. Εμείς όμως βρήκαμε τον χώρο που θέλαμε».

Στην συνέχεια μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, σχολίασε: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω να παίξουμε εξίσου καλά και εκεί. Όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό νικήσαμε την Κοπεγχάγη, έτσι τώρα είναι το αντίστροφο. Θα είναι ένα ειδικό παιχνίδι για μένα, αλλά από την άλλη πλευρά είναι ένα παιχνίδι και οφείλουμε να είμαστε στην καλύτερή μας μέρα».
10bet