Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Σεπτεμβρίου 2010

Να ξαναγίνει… Καβαλάρης!

Η πρεμιέρα στο φετινό Champions League ήταν εφιαλτική για τον Παναθηναϊκό, αλλά αποτελεί ήδη παρελθόν. Στόχος όλων στις τάξεις των «πράσινων» είναι να μην δώσουν άλλα δικαιώματα, να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και να συνεχίσουν να έχουν το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα.


Έτσι, το μυαλό όλων πλέον δεν βρίσκεται πουθενά άλλου από το ματς του Σαββάτου με την Καβάλα, όπου η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου το «τριφύλλι» να διατηρηθεί στην κορυφή.

Όλοι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά μετά την ψυχρολουσία της Βαρκελώνης, αφού δεν ξεχνάνε πως η Καβάλα είναι η ομάδα που δεν κατάφεραν να κερδίσουν πέρυσι.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να υπάρχει τουλάχιστον μία αλλαγή σε σχέση με αυτή που έπαιξε εναντίον της Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα ο Νιόπλιας σκέφτεται να δώσει ανάσες στον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ήταν χθες αρκετά κουρασμένος.

Πιθανότερος να πάρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, που θα παίξει πίσω από τον Σισέ, ενώ θα διατηρηθούν στο σχήμα οι Γκοβού και Λέτο. Σκέψεις υπάρχουν και για χρησιμοποίηση από την αρχή του Νταμιέν Πλεσί. Αν ο Γάλλος αγωνιστεί τότε εκτός θα μείνει ένας εκ των Κατσουράνη και Σιμάο.

Ο Γιούρκας

Στην άμυνα η μοναδική περίπτωση να υπάρχει κάποια αλλαγή είναι να παίξει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αντί του Μαρίνου. Ο διεθνής μπακ ακολούθησε κανονικά το χθεσινό πρόγραμμα εκτός από το δίτερμα και σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του. Αντίθετα νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Πετρόπουλος (έκανε θεραπεία) και οι Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος που προπονήθηκαν ατομικά.

10bet