Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Σεπτεμβρίου 2010

Τέπιτς: Ανυπομονώ ν´ αρχίσει η χρονιά

Ο Μιλένκο Τέπιτς ήταν ο τελευταίος παίκτης που ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο Ζλάτιμπορ καθώς έπρεπε να πάρει και μερικές μέρες άδεια μετά το πέρας των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σερβίας στο Μουντομπάσκετ. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (www.paobc.gr) ο Σέρβος γκαρντ δεν έκρυψε ότι ανυπομονεί ν' αρχίσει η νέα σεζόν ενώ τόνισε και την πίστη του ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα του τους στόχους της.

«Προσπάθησα να ξεκουραστώ, μου δόθηκε χρόνος από τον Παναθηναϊκό, και νομίζω ότι οι επτά μέρες που πήρα ήταν ότι καλύτερο για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Τώρα απλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, με την ομάδα. Υπάρχουν κάποια καινούρια πρόσωπα, καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες που σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα, ενώ χάρηκα που είδα και τους… παλιούς. Προσωπικά νιώθω έτοιμος για τη χρονιά που αρχίζει και αυτό που ελπίζω και εύχομαι είναι να μην έχουμε προβλήματα, να μην έχουμε τραυματισμούς όπως πέρυσι, καθώς οι περισσότεροι είχαμε ένα γεμάτο καλοκαίρι».

Σε ό,τι αφορά στην παρουσία του με την Εθνική Σερβίας στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, ο Μιλένκο Τέπιτς επεσήμανε: «Κάναμε μια καλή πορεία στη διοργάνωση. Δεν είχα σταθερή απόδοση, όλοι ξέρουν πως είναι να παίζεις κάθε βράδυ, να πρέπει να αφήσεις πίσω ένα παιχνίδι ότι κι αν έχει γίνει και να προχωρήσεις στο επόμενο. Η πορεία της ομάδας είναι πάντα αυτή που μετράει και φτάσαμε ψηλά. Ειλικρινά πίστευα και περίμενα ότι θα παίζαμε και στον τελικό. Δείξαμε χαρακτήρα και πιστεύουμε όλοι έχουμε και συνέχεια».

Απ' εδώ και πέρα βέβαια υπάρχει η πρόκληση της νέας σεζόν με τον Παναθηναϊκό: «Ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά… Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανήκει στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Παναθηναϊκός και μόνο και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Για μένα ο βασικός στόχος είναι να έχουμε μια καλή χρονιά με περισσότερους τίτλους σε σχέση με πέρυσι. Προσωπικά θα ήθελα να βοηθήσω περισσότερο σε σχέση με την περσινή χρονιά. Να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Συνεχίζω να προπονούμαι δυνατά και θέλω να προσφέρω ότι μπορώ περισσότερο, ώστε να έχει η ομάδα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Καταλήγοντας ο Τέπιτς υπογράμμισε την επιθυμία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ώστε η ομάδα να λειτουργεί με περισσότερη ταχύτητα: «Το στυλ του παιχνιδιού μένει το ίδιο, αλλά θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι είμαστε ακόμη στην αρχή. Στα πρώτα βήματα. Ο κόουτς θέλει να παίξουμε πιο γρήγορα, είναι κάτι που το ζητούσε και πέρυσι. Για την ώρα αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι είμαστε ικανοποιημένοι από τα πρώτα τεστ, ότι παίζουμε δυνατά για 40 λεπτά που είναι σημαντικό, ότι παίζουν 12 παίκτες και ότι υπάρχει πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, για να φέρουμε τίτλους στην ομάδα για εμάς και τον κόσμο της».
10bet