Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Σεπτεμβρίου 2010

Υπέγραψε ο Γιορντάνοφ, μένουν τα... λεφτά

Η Λέφσκι πήρε το συμβόλαιο με τις νέες διορθώσεις που ζήτησε από τον Παναθηναϊκό και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ έβαλε την υπογραφή του. Πλέον, "Μπόμπι" και Καστάρντ περιμένουν τα λεφτά στους λογαριασμούς τους για να έρθουν Ελλάδα.


Μετά τον Λουντοβίκ Κατσάρντ, που εμπιστεύτηκε τον Παναθηναϊκό και έβαλε την υπογραφή στο συμβόλαιό του, σειρά πήρε και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Η Λέφσκι επιβεβαιώνει ότι τσέκαρε το νέο συμβόλαιο που εστάλη από το "πράσινο" ΤΑΑ το πρωί αλλά και ότι ο "Μπόμπι" με χαρά έβαλε την υπογραφή του. Το συμβόλαιο βρίσκεται πλέον σε "πράσινα" χέρια. Το επόμενο βήμα δεν είναι άλλο από το να μπουν στον λογαριασμό της Λέφσκι τα 30.000 Ευρώ για να έρθει άμεσα ο παίκτης στην Αθήνα.



Τη Δευτέρα... η καταβολή



Αν όλα είναι όπως τα λέει ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μ. Κίτσιος, τότε αμφότεροι οι παίκτες τη Δευτέρα θα δουν γεμάτους λογαριασμούς και θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη να βρίσκονται στην Αθήνα για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα του Στέλιου Καζάζη.

Υποθετικά και μόνο αν τα πράγματα δεν συμβούν με το ιδανικό σενάριο της προκαταβολής και υπάρξει καθυστέρηση, η περίπτωση του Γιορντάνοφ θα είναι η πιο... επίφοβη αφού η Λέφσκι περιμένει άμεσα την καταβολή τωνχρημάτων. Όπως και να έχει υπάρχει ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, οι διοικούντες να κάνουν όλες τις προσπάθειες και να εξασφαλίσουν μονομιάς τα ποσά και των δυο παικτών!
10bet