Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Σεπτεμβρίου 2010

«Να ματώνετε τη φανέλα …»!

Η ήττα από την Μπαρτσελόνα, ήταν φυσιολογικό αποτέλεσμα. Όμως, η εικόνα του Παναθηναϊκού ενόχλησε τους πάντες. Και πάνω απ’ όλους, τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», πήγε το απόγευμα στην Παιανία.



Εκεί, μίλησε πριν την προπόνηση στους ποδοσφαιριστές. Αυτό που τους ξεκαθάρισε είναι ότι θέλει να βλέπει φιλοδοξία. Επιθυμεί να ματώνουν την φανέλα του συλλόγου. Τέλος, προειδοποίησε ότι παρότι βρίσκεται στο πλευρό τους, αν δεν τα δει όλα αυτά θα είναι αμείλικτος!

«Ο Παναθηναϊκός χθες δε μου θύμισε τίποτα απ’ τον καλό του εαυτό. Παρότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, δεν δείξατε την φιλοδοξία και την δύναμη που περίμενα. Αφήστε πίσω σας αυτό το παιχνίδι. Συγκεντρωθείτε στο παιχνίδι με την Καβάλα. Περιμένω από εδώ και στο εξής να ματώνετε τη φανέλα και να βάζετε τα πόδια σας στη φωτιά για τον Παναθηναϊκό. Θα είμαι κοντά σας αλλά αν δω ότι δε σέβεστε αυτά που σας λέω και δεν σέβεστε τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας, θα είμαι αμείλικτος», επισήμανε ο κ. Πατέρας.

Σύσκεψη

Κατά τα άλλα, ο προβληματισμός στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι μεγάλος. Έτσι, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας υπήρξε σύσκεψη ανάμεσα στον Κώστα Αντωνίου, τον Κάρλος Φρέιτας και τον Νίκο Νιόπλια. Διευθυντής ποδοσφαίρου, τεχνικός διευθυντής και προπονητής, συζήτησαν για την εικόνα του «τριφυλλιού». Ένας από τους προβληματισμούς τους, ήταν και η φυσική κατάσταση της ομάδας. Στο τομέα αυτό ο προβληματισμός είναι μεγάλος και το όνομα του Λόρενς Έμπεν ακούγεται ολοένα και περισσότερο τις τελευταίες μέρες.

10bet