Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Σεπτεμβρίου 2010

«Πήγε να κοπιάρει τη Χέρκουλες ο Παναθηναϊκός»

Οι δύο μεγαλύτερες εφημερίδες της Βαρκελώνης, η El Mundo Deportivo και η Sport, απλά αποθέωσαν την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει».




Η μεγαλύτερη πολιτική εφημερίδα της Καταλωνίας, η «La Vanguardia» έγραψε για τον Παναθηναϊκό ότι «προσπάθησε να κοπιάρει αυτό που έκανε η Χέρκουλες, αλλά χωρίς να δείξει την επιθετικότητά της και κατέληξε να πάρει μόνο κάτι «μικρό» (5-1), αν και θα μπορούσε ίσως κάτι παραπάνω».

Αναλυτικά:

El Mundo Deportivo: Επίδειξη

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με 5-1 του Παναθηναϊκού στο Καμπ Νου επειδεικνύοντας τον καλύτερο της εαυτό στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα έκανε την καλύτερη της εμφάνιση φέτος κι έβαλε τέλος στην αμφισβήτηση για το παιχνίδι της μετά την ήττα από τη Χέρκουλες. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ξέχασε τα φαντάσματα που δημιούργησε το περασμένο Σάββατο με την ήττα στο πρωτάθλημα, νικώντας κατά κράτος τον Παναθηναϊκό, που μια φορά και με τύχη πάτησε στην περιοχή της.

Sport: Ποιος αμφισβήτησε αυτή την Μπάρτσα;

Με γκολ των Μέσι, Βίγια και Άλβες συνέτριψε τον Παναθηναϊκό. Κανένας φόβος, κανένας τρόμος. Η μεγάλη Μπάρτσα είναι εδώ. Οι αζουλγκράνα συνέτριψαν τον Παναθηναϊκό και μοιάζει σε όλους να έχει μπει αυτή η ιδέα στο κεφάλι. Ότι θα είναι τον επόμενο Μαϊο στο Γουέμπλεϊ και θα κατακτήσει το 4ο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εlmundo.es: Ξαναβρέθηκε η μεγάλη Μπάρτσα

Οι οχτώ πρωταθλητές κόσμου με τη μεγάλη βοήθεια του Λίο Μέσι. Απλά μαθηματικά για την Μπαρτσελόνα, μια ομάδα πραγματικά μεγάλη. Για πρώτη φορά φέτος ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρέταξε τους καλύτερους 11 για να δείξει πως η νίκη είναι σχεδόν πάντα σίγουρη στο Καμπ Νου. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Γκοβού, αυτή τη φορά η αντίδραση ήταν άμεση και καταπληκτική.

La Vanguardia: Η Μπάρτσα σοβαρεύεται

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα ρέφαραν για την ήττα από τη Χέρκουλες με ένα σαρωτικό 5-1.

Απόψε οι Καταλανοί επανάκτησαν την ταχύτητα τους και το ποδόσφαιρο της μιας επαφής. Το θύμα, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κοπιάρει αυτό που έκανε η Χέρκουλες, αλλά χωρίς να δείξει την επιθετικότητα της και κατέληξε να πάρει μόνο κάτι «μικρό» (5-1), αν και θα μπορούσε ίσως κάτι παραπάνω.

Fcbarcelona.com: Μεγάλη νίκη για την Μπαρτσελόνα που ξεκίνησε το Τσάμπιονς Λιγκ με πολλά γκολ.

Marca: Ένα ‘χεράκι’ για να ξεχάσει τον πόνο… Η Μπάρτσα πέρασε πάνω από έναν χαλαρό Παναθηναϊκό.

Η Μπάρτσα νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό και έτσι μπόρεσε λίγο να ξεχάσει το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα έπαιξαν καταπληκτικά και μπόρεσαν να βάλουν πολλά γκολ στους Έλληνες.

AS: Ρεσιτάλ του Μέσι, πολλά γκολ η Μπάρτσα. Οι αζουλγκράνα «έσφαξαν» τον Παναθηναϊκό και άξιζαν περισσότερα γκολ.
10bet