Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Σεπτεμβρίου 2010

Μπορεί να προκριθεί ο Παο


Ο Γκόραν Βλάοβιτς δήλωσε ότι ο Παναθηναικός μπορεί να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι είπε για το ματς με την Μπαρτσελόνα αλλά και το παιχνίδι Κροατία-Ελλάδα.


Καλησπέρα Γκόραν, βρέθηκες χθες στο Μάξιμιρ για την αναμέτρηση της Ελλάδος με την Κροατία και είδες παλιούς σου συμπαίκτες όπως ο Καραγκούνης και ο Σεϊταρίδης...
«Ναι, τους είδα και από κοντά. Δεν μπόρεσα να μιλήσω με τον Καραγκούνη αλλά μόνο με τον Σεϊταρίδη, αλλά δεν μπορώ να σας πω τι είπαμε. Ηταν προσωπικός διάλογος».

Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από τη Βαρκελώνη;
«Είχαμε τότε ένα πολύ σημαντικό ματς και χρειαζόμασταν ένα γκολ για να βρεθούμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το σουτ που έκανα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τι να πεις; Ετσι είναι το ποδόσφαιρο».

Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ;
«Ναι πιστεύω πως θα προκριθεί. Γιατί να μην προκριθεί; Η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση και μετά ο Παναθηναϊκός. Με την παρουσία του στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα».

Ενα μήνυμα για τον κόσμο των «πρασίνων»;
«Θέλω να πω ένα γεια σε όλους. Πάντα δημιουργούσαν καταπληκτική ατμόσφαιρα και είναι από τους πιο θορυβώδεις στην Ευρώπη. Δεν το συναντάς παντού αυτό. Δεν πρόκειται να τους ξεχάσω και τους έχω πάντα στην καρδιά μου».