Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Σεπτεμβρίου 2010

Αν δεν είχε και τον Τζόρβα...

Η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο νευραλγική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με μία σου απόκρουση είσαι ήρωας, ενώ με μια γκάφα γίνεσαι αμέσως ο «αποδιοπομπαίος τράγος».



Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που μία ομάδα μπορεί να δεχθεί πολλά γκολ σε έναν αγώνα και κατά παράδοξο τρόπο να έχει για καλύτερό της παίκτη τον… πορτιέρο της. Αυτό συνέβη το βράδυ της Τρίτης με τον Αλέξανδρο Τζόρβα.


Αν κάποιος δεν είχε δει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό και άκουγε μόνο ότι ο Τζόρβας στον αγώνα είχε πέντε καθαρές επεμβάσεις και μία απόκρουση πέναλτι, τότε σίγουρα το μυαλό του δεν θα πήγαινε ότι το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να ήταν… 5-1. Αντιθέτως αν θα το μάθαινε σίγουρα θα έλεγε αν δεν είχε και αυτόν πόσα θα έτρωγε δηλαδή;

Αυτός ήταν ο ρόλος του Έλληνα διεθνή (που σίγουρα θα κερδίσει πάλι θέση βασικού στην ενδεκάδα του Σάντος μετά από αυτή την εμφάνιση) στον αγώνα με τους Καταλανούς. Να μπορέσει να περιωρίσει με το ταλέντο του το σκορ έτσι ώστε να μην φτάσει στα όρια του… εξευτελισμού αναμέτρηση. Χάρη στον Αλέξανδρο Τζόρβα το κοντέρ σταμάτησε στο 5-1 και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να αισθάνονται μάλλον… ικανοποιημένοι γι’ αυτό.
(scorer)
10bet