Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Σεπτεμβρίου 2010

Τα «φώτα» σε Μόναχο και Μαδρίτη

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους ομίλους 5-8 να ανοίγουν την αυλαία τους. Ντέρμπι, αμφίρροπες αναμετρήσεις και… ερωτηματικά διεξάγονται το βράδυ της Τετάρτης.




Ε΄όμιλος


Ο 5ος όμιλος ανοίγει με το ντέρμπι των δύο ομάδων που είναι τα φαβορί για πρόκριση. Μπαγερν μονάχου και Ρόμα διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους σε μια αναμέτρηση που αμφότερες παρότι δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και μόνο.
Από την άλλη, Κλουζ και Βασιλεία θα παλέψουν για την 3η θέση, με φόντο… πρόκριση-έκπληξη από τους ομίλους, σε περίπτωση που μια εκ των δύο προαναφερθέντων… «αυτοκτονήσει».



ΣΤ’ όμιλος

Όμιλος με ξεκάθαρα φαβορί… Τσέλσι και Μαρσέιγ φαντάζουν πολύ δυνατές απέναντι σε Σπαρτάκ Μόσχας και Ζίλινα, όμως αν αναλογιστούμε το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των Γάλλων, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε έκπληξη των Ρώσων που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στον όμιλο.
Η Τσέλσι ταξιδεύει στη Σλοβακία για να αντιμετωπίσει την άσημη Ζίλινα και θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς, τους οποίους δεν θα πάρει μόνο με «αυτοκτονία», ειδικά αν κάνει εμφάνιση ανάλογη με αυτές της εκκίνησης του πρωταθλήματος.



Ζ’ όμιλος

Ο 7ος όμιλος είναι από πλευράς ονομάτων ο πλέον ενδιαφέρον. Κάθε αγωνιστική θα υπάρχει και ντέρμπι, και παρά την παρουσία των Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης που από μόνες τους μετρούν 16 (!) τρόπαια Τσάμπιονς Λιγκ, Άξιαξ και Οσέρ δεν θα πρέπει να υποτιμηθούν.
Η «βασίλισσα» υποδέχεται τον Άγιαξ που μπορεί να έχει χάσει την αίγλη του, αλλά παραμένει επικίνδυνος. Επιπλέον, απουσιάζει ο Κριαστιάνο Ρονάλντο και γη Ρεάλ έχει δείξει πως αντιμετωπίζει δυσκολίες χωρίς αυτόν. Από την άλλη, η Μίλαν υποδέχεται την Οσέρ, που ας μη λησμονούμε πως απέκλεισε τη Ζενίτ. Οι «ροσονέρι» έχουν ενισχυθεί πολύ, αλλά το πρώτο τεστ με την Τζεσένα στυο πρωτάθλημα δεν ήταν θετικό και απέναντι στη γαλλική ομάδα θα προσπαθήσει… να εξιλεωθεί.



Θ' όμιλος

Και εδώ… αρχίζουν τα ερωτηματικά. Εξαιρουμένης της Άρσεναλ που φαινομενικά έχει το προβάδισμα για πρόκριση, υπάρχουν η Μπράγκα, η Σαχτάρ και η Παρτιζάν, με τις δύο πρώτες να μάχονται επί ίσοις όροις για πρόκριση. Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την πορτογαλική έκπληξη και δεν θέλουν να έχουν απώλειες, ενώ η σταθερά καλή Σαχτάρ φιλοξενεί την Παρτιζάν που δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο ρυθμιστή στον όμιλο.



Αναλυτικά τα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής:
Μπάγερν Μονάχου-Ρόμα
Κλουζ-Βασιλεία
Μαρσέιγ-Σπαρτάκ Μόσχας
Ζίλινα-Τσέλσι
Ρεάλ Μαδρίτης-Άγιαξ
Μίλαν-Οσέρ
Άρσεναλ-Μπράγκα
Σαχτάρ-Παρτιζάν
10bet