Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκολας: "Τίτλους για τον Παναθηναϊκό!"

Διαβάστε το άρθρο του Νίκολας στο leoforos.gr.

"Γεια σας και πάλι.... Αυτή τη φορά από το Ζλάτιμπορ...



Φτάσαμε μόλις χθες, αλλά δεν έχει και τόση σημασία... Όλοι ξέρουμε τι θα ακολουθήσει. Σωστά; Ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ. Αρχίσαμε την προετοιμασία στην Αθήνα, όπου οι περισσότεροι παίκτες έλειπαν, εξαιτίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος... Και φυσικά παρακολουθήσαμε τη διοργάνωση έστω κι από μακριά. Είδα τις ΗΠΑ μου να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο. Και ένα έχω να δηλώσω: Πω πω πω, πόσο καλός είναι αυτός ο Κέβιν Ντουράντ!!!!!!!! Αυτό το παιδί ξέρει μπάσκετ!

Θα ήταν όλα καλύτερα αν και οι συμπαίκτες μου είχαν πάει καλύτερα. Ήθελα να προχωρήσει η Ελλάδα... Από την άλλη δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος που θα είμαστε όλοι μαζί από εδώ και πέρα με εξαίρεση τον Τέπιτς που έφτασε πιο μακριά με την Εθνική Σερβίας και θα έρθει λίγο αργότερα. Στο Ζλάτιμπορ θα είμαστε όλοι μαζί για περίπου δύο εβδομάδες και αυτό από ότι ξέρω είναι κάτι που δεν συμβαίνει και τόσο συχνά στον Παναθηναϊκό. Μέχρι τώρα είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε ήδη με ένα από τα νέα πρόσωπα, τον Ρομέιν Σάτο, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Είναι σημαντική προσθήκη...

Εγώ είχα κάποιο μικρό πρόβλημα με τις ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι πάντα ένα ατυχές γεγονός όταν αρχίζεις προπονήσεις, να δουλεύεις, να πρέπει να σταματήσεις για λίγο και πάλι. Έκανα μαγνητική όμως, όλα ήταν εντάξει και είμαι χαρούμενος γι΄αυτό, γιατί μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω με όλη την ομάδα και να δίνω το 100% μπαίνοντας στο γήπεδο.

Την προηγούμενη της αναχώρησης για τη Σερβία συναντηθήκαμε στο ΟΑΚΑ πάλι με τον Διαμαντίδη, τον Φώτση, τον Τσαρτσαρή... Είναι πάντα πολύ καλά, νιώθεις ιδιαίτερα όταν συναντάς ανθρώπους με τους οποίους φτιάχνεις και τελικά μοιράζεσαι σημαντικές στιγμές και αναμνήσεις. Σε δύο χρόνια έχω κατακτήσει τέσσερις τίτλους στον Παναθηναϊκό και όποιος νομίζει ότι είναι λίγο... Μαζί τους κατακτήσαμε, με αυτά τα παιδιά και δεν μπορείς παρά να χαίρεσαι και να λες «άντε πάμε για δουλειά» όταν τους ξανασυναντάς...

Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Διαμαντίδης αποφάσισε να σταματήσει από την Εθνική Ομάδα και ξέρω ότι είναι πολύ κόσμος που αγαπάει το μπάσκετ αναστατωμένος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα πρέπει να σεβαστούν την απόφασή του. Όπως θα πρέπει να σέβονται την απόφαση κάθε παίκτη, για κάθε του κίνηση. Ο Μήτσος έχει δώσει τόσα πολλά στην Εθνική Ομάδα... Και εννοείται και στον Παναθηναϊκό. Οι φίλαθλοι δεν συνειδητοποιούν ότι παίζει 11 μήνες το χρόνο. Εγώ παίζω 9 μήνες το χρόνο και πάλι μου φαίνεται πολύ κάποιες στιγμές, νιώθω ότι χρειάζομαι την ξεκούραση. Έχει παίξει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά.... Όλοι θα πρέπει να είναι χαρούμενοι για την παρουσία του μέχρι τώρα, για ότι έχει κάνει και να θυμούνται τις καλές στιγμές που τους έχει χαρίσει.

Αυτή τη στιγμή έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να επιντρωθούμε όλοι σε αυτό που έχουμε μπροστά μας, καθώς πλέον γνωρίζουμε και το πρόγραμμά μας. Δεν σκεφτόμαστε έναν αγώνα... Και ξέρετε όλοι ποιον εννοώ. Υπάρχει μια σειρά και θα ασχοληθούμε τον Ολυμπιακό, όταν έρθει η ώρα. Τώρα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Σίγουρα θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά. Ξέρω ότι κάποιες ομάδες έχουν προβλήματα, αλλά είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνω πια πως λειτουργούν τα πράγματα εδώ, ότι στο τέλος όλα θα λυθούν. Γενικότερα νομίζω ότι η χρονιά που ξεκινά θα είναι ενδιαφέρουσα, ενώ υπάρχουν και οι καινούριοι κανονισμοί που θα δημιουργήσουν κάποιες νέες συνθήκες και να θα δυσκολέψουν ίσως κάποιες ομάδες. Ότι κι αν συμβαίνει όμως, ο δικός μας στόχος δεν αλλάζει και δεν είναι άλλος από το να φέρουμε τίτλους στον Παναθηναϊκό!

Να είστε και να περνάτε καλά...»
10bet