Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Σεπτεμβρίου 2010

Με Πατέρα η προπόνηση

Δεύτερο σπίτι του έχει γίνει για τον Νικόλα Πατέρα η Παιανία. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Πρασίνων, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την τελευταία προπόνηση των παικτών πριν την αυριανή αναμέτρηση με την Καβαλα.

Ο Νικόλας Πατέρας δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές, όμως και μόνο η παρουσία του δείχνει ότι οι Πράσινοι θέλουν οπωσδήποτε να φύγουν από το “Ανθή Καραγιάννη” με το διπλό για δύο λόγους.

Πρώτον για να περάσει χωρίς εσωτερικές αναταράξεις η συντριβή από την Μπαρτσελόνα και δεύτερον γιατί πέρυσι το τριφύλλι δεν κατάφερε να κερδίσει στα δύο ματς τους “Αργοναύτες”. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και ο Νίκος Νιόπλιας άφησε εκτός αποστολής τους γνωστούς Σπυρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Πετρόπουλο, Σεϊταρίδη και Μαυρία.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι Τζόρβας, Καρνέζης, Φερνάντες, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Βύντρα, Νίνης, Γκοβού, Λέτο, Κατσουράνης, Πλεσί, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Λουίς Γκαρσία, Σισέ, Δημούτσος και Καραγκούνης.
10bet