Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Σεπτεμβρίου 2010

Προπόνηση 91-60 ο ΠΑΟ με Ούζιτσε

Με 91-60 επικράτησε ο Παναθηναϊκός της Ούζιτσε στο... ξεμούδιασμα που έκανε το βράδυ της Τρίτης στο Ζλάτιμπορ προκειμένου να «λυθούν» οι παίκτες του Ομπράντοβιτς μετά τη σκληρή προετοιμασία που προηγήθηκε. Ταυτόχρονα ο Σέρβος τεχνικός βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα σχήματά του και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.


Ο Παναθηναϊκός άρχισε το παιχνίδι με τους Καλάθη- Νίκολας- Καϊμακόγλου- Τσαρτσαρή και Βουγιούκα. Απ’ εκεί και πέρα ο Ομπράντοβιτς έκανε τα τεστ στα σχήματά του, βάζοντας πλέι μέικερ τον Τέπιτς για αρκετή ώρα, όπως επίσης και τον Σάτο στο «2» με τον Καϊμακόγλου στο «3». Μέχρι το 7’ όταν η Ούζιτσε προηγήθηκε 15-11 το ματς είχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά απ΄εκεί και μετά ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε. Το 21-17 του πρώτου δεκαλέπτου έγινε 46-28 στο ημίχρονο και η διαφορά για πρώτη φορά έφθασε στους 30 πόντους μετά από λέι απ του Καραμαλέγκου (σκορ 73-43) ο οποίος αποθεώθηκε από τους έμπειρους συμπαίκτες του.

Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Νικ Καλάθης με 17 πόντους και τον ακολούθησε ο Σάτο με 10. Επίσης ο Στράτος Περπέρογλου αγωνίστηκε κανονικά παρά το γεγονός ότι είχε χάσει δύο προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα του.

Τα δεκάλεπτα: 21-17 46-28, 71-43, 91-60

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Καϊμακόγλου 9, Καλάθης 18 (1), Τσαρτσαρής 2, Βουγιούκας 3, Περπέρογλου 9, Σάτο 10, Σερμαντίνι 5, Φώτσης 8, Τέπιτς 8, Νίκολας 4, Μάριτς 7, Μπατίστ 4, Διαμαντίδης 2, Καραμαλέγκος 2, Μαραγκός.

Το επόμενο τεστ του Παναθηναϊκού έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (23/9) απέναντι στην Ούζιτσε. Ο αγώνας θα γίνει στο Ούζιτσε και όχι στο Ζλάτιμπορ. Το Σάββατο (25/9) οι «πράσινοι» θ’ αντιμετωπίσουν τη Ραντνίτσκι στην πόλη Κραγκούγεβατς ενώ την Δευτέρα (27/9) θα κοντραριστούν με τη Ζέλεζνικ στο Βελιγράδι, στο τελευταίο τους φιλικό επί σέρβικου εδάφους καθώς στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Ζοτς: «Είμαι ευχαριστημένος»

Ο Ζέλικο Ομπράνοβιτς έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα στον φιλικό αγώνα με την Ούζιτσε και κυρίως δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τεστ στο Ζλάτιμπορ: «Η εικόνα ήταν καλή, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων. Ήθελα να ξεκουράσω κάποιους παίκτες και να δω κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι» είπε ο Ομπράντοβιτς.
10bet