Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Αυγούστου 2010

Μενόρκα μαινόμενη με «Μλαντέ»


Η ισπανική Μενόρκα, έπειτα από προεδρική εντολή, «κυνηγάει» την Μλαντένοβιτς μέσω της FIVB εκτός και αν ο ΠΑΟ αποζημιώσει την ομάδα.


Μπλεγμένος με τα... δικαστήρια είναι ο φετινός Παναθηναϊκός, αφού μετά την υπόθεση της Στέλλας Χριστοδούλου που οδηγείται στο ΑΣΕΑΔ φαίνεται ότι και με την Γέλενα Μλαντένοβιτς θα κληθεί να πληρώσει χωρίς να φταίει.

Η Μενόρκα έχει εδώ και δυο εβδομάδες έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και ενώ ο μάνατζερ της παίκτριας καθησύχαζε ότι το θέμα θα λυθεί, η τροπή ήταν αρνητική. Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Κίτι νιώθει αδικημένος και παράλληλα δεν μπορεί να καταλάβει τους «προσωπικούς» λόγους που ισχυρίζεται η Μλαντένοβιτς! «Νιώθουμε εξαπατημένοι» σχολίασε στην τοπική ιστοσελίδα menorca.info, o μάνατζερ Μπεπ Λιορένς.

Έτσι, δόθηκε εντολή στον μάνατζερ της ισπανικής ομάδας μαζί με τον νομικό της σύμβουλο να στείλουν άμεσα την υπόθεση στην FIVB. Κάτι για το οποίο ειδοποιήθηκε εγγράφως και ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται πλέον μπλεγμένος και με την πλάτη στον τοίχο από το... πουθενά. Η μόνη περίπτωση που αφήνεται αμυδρά να εννοηθεί από τη Μενόρκα είναι αυτή της αποζημίωσης.
Τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί τι θα γίνει με την υπόθεση Μλαντένοβιτς, η οποία χαλάει ακόμα περισσότερο το σχεδιασμό του Σπύρου Χουντουμάδη, που δεν έχει δεύτερη διαγώνιο να βασιστεί ούτε καν κατά την περίοδο της προετοιμασίας.
Προτάθηκε η Λίβινγκστον
Η πρώην διαγώνιος του Πανελληνίου, Σερίσα Λίβινγκστον προτάθηκε για τη θέση της Μλαντένοβιτς στη μενόρκα αλλά τα λεφτά που ζητούσε ήταν πολλά κι έτσι θα κλείσει στο Καμπιονάτο.