Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Αυγούστου 2010

Κίτσιος: «Θα τα ξαναπούμε...»


Η αγωνία για το μέλλον του Παναθηναϊκού καλά κρατεί...Από την σημερινή συνάντηση του Ερασιτέχνη με τον επίδοξο επενδυτή, Γιώργο Γκάμαρη δεν προέκυψε η οριστικοποίηση της συμφωνίας και όλα είναι ανοιχτά.

Στον Παναθηναϊκό βέβαια, δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και υποστηρίζουν πως η υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση για την ομάδα.

Κεντρικό θέμα πάντως ήταν οι εγγυήσεις που ζητάει ο Γκάμαρης ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να αναλάβει τα ηνία του τμήματος.

Ο Μιχάλης Κίτσιος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση τονίζοντας στους δημοσιογράφους ότι θα ξαναβρεθούν εντός ολίγων ημερών με τον Γιώργο Γκάμαρη:

«Ο Ερασιτέχνης έδωσε χρονικά περιθώρια για να του δοθούν πλήρεις εγγυήσεις για το χρονικό διάστημα που θα διοικείται από τους κυρίους το τμήμα του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει θέμα χρονικής διάρκειας για την συμφωνία.

Οι κύριοι ζήτησαν κι αυτοί από την πλευρά τους μία χρονική προθεσμία ολίγων ημερών για να συζητήσουν με τους μετόχους και να βρουν τους τρόπους καταβολής των εγγυήσεων προς τον Ερασιτέχνη.

Μετά από ένα χρόνικό διάστημα θα συναντηθούμε και πάλι έτσι ώστε εάν οι εγγυήσεις καλύπτουν εμάς και αν τα χρόνια που ζήτησαν και οι εγγυήσεις που θα μας δώσουν καλύψουν κι εμάς τότε πάμε σε τελική συμφωνία».

Ο Παναθηναϊκός βέβαια χάνει χρόνο πολύτιμο, την ώρα που ο βασικός του αντίπαλος, ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του, το «Τριφύλλι» ακόμα ψάχνεται...

«Όταν λέμε μερικές ημέρες εννοούμε μερικές ημέρες. Δεν είπαμε ούτε μήνες ούτε 15νθήμερα. Ακόμα και σε λιγότερα από μία εβδομάδα μπορεί να υπάρξει εξέλιξη».