Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Αυγούστου 2010

Ξημερώματα στο Ντιτρόιτ με Μπουμσόνγκ, θετικός ο Οντεμβίγκι


Η αντίστροφη μέτρηση για τη δεύτερη σπουδαία φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού την παρούσα χρονική περίοδο έχει ξεκινήσει.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00, Conn-X) στο Ντιτρόιτ τη Μίλαν και με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ίντερ θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στη συλλογή τους έστω και σε φιλικό επίπεδο.



Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσει ο νεοαποκτηθείς, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο τεχνικός των «πρασίνων», Νίκος Νιόπλιας να τον ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα. Η φυσική κατάσταση του Γάλλου αμυντικού είναι σε πολύ καλό επίπεδο, γεγονός που ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Έλληνα προπονητή.

Ο Νιόπλιας δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει, έστω και για λίγα λεπτά, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που ανεβάζει… συνεχώς στροφές και καλύπτει το χαμένο έδαφος.

Σε ό,τι αφορά την αντίπαλο, Μίλαν, στην επίσημη ιστοσελίδα της γράφεται για την αναμέτρηση το εξής: «Η Μίλαν έχει φτάσει στο Ντιτρόιτ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, που παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αξίζει σεβασμού. Είναι πρωταθλητής Ελλάδας και ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 23 γκολ. Ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη σεζόν απέκλεισε τη Ρόμα από το Europa League».

Οντεμβίγκι: «Ιδανική επιλογή»

Στα μεταγραφικά, στον Παναθηναϊκό κινούνται για την ολοκλήρωση της απόκτησης ενός επιθετικού, με το όνομα του Οντεμβίγκι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. «Είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από τους μάνατζερ μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο «Goal» ο Νιγηριανός άσος.

Και συνεχίζει: «Ξέρω ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, με παίκτες όπως ο Σισέ, ο Γκοβού, ο Ζιλμπέρτο, ο Μπουμσόνγκ. Φέτος θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι ένα επιπλέον θετικό σε αυτή την φοβερή προοπτική. Ποιος δεν θα ενδιαφερόταν; Μιλάμε για έναν σύλλογο που πρωταγωνιστεί στις εγχώριες διοργανώσεις και κάθε χρόνο ενισχύεται με σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Και μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα, ιδανική για να ζήσεις με την οικογένεια σου».

*** Ο Βίκτορ Ομπίνα της Ίντερ και ο Κριστιάν Νέμεθ της Λίβερπουλ είναι δύο ακόμα από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.