Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Αυγούστου 2010

«Εντύπωση στη διεθνή σκηνή»!

Εκτενές αφιέρωμα στο φιλικό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Τζένοα. Οι Ιταλοί, ξεκινούν το άρθρο γράφοντας στα Ελληνικά «Γεια σου ΠΑΟ»! Επίσης, τονίζεται ότι η ομάδα της Γένοβας έρχεται στην χώρα των φιλοσόφων για να αντιμετωπίσει τεράστια αστέρια και μια ομάδα που ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει στην διεθνή σκηνή! Αναλυτικά το αφιέρωμα:

«Γειά σου ΠΑΟ. Οι γκριφόνι ετοιμάζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι στην γη των μεγάλων φιλοσόφων. Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Κυριακή το βράδυ περιμένει τον Ρόσι και την παρέα του. Για ένα φιλικό μεγάλου στυλ έξι ημέρες πριν την έναρξη του Καμπιονάτο και μετά το τεστ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι “πράσινοι” πρωταθλητές Ελλάδας είναι γεμάτοι από αστέρια. Ανάμεσα σ' αυτά ο πρώην της Ιντερ Καραγκούνης, ο Τζόρβας, ο Γκοβού, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Νίνης και ο Σισέ, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Ο Γκασπερίνι και οι παίκτες του ήθελαν πολύ αυτή τη μάχη για να κοντραριστούν με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο κι έτοιμο να κάνει εντύπωση στη διεθνή σκηνή. Ωρα έναρξης 7.30 Ιταλίας, μία ώρα πίσω σε σχέση με την Ελλάδα. Η ομάδα θα επιστρέψει αμέσως μετά το παιχνίδι».

Διάψευση για Λουμπόγια

Από εκεί και πέρα, το Γαλλικό δημοσίευμα που ήθελε τον Παναθηναϊκό να έχει βάλει στο… μάτι τον Ντάνιελ Λουμπόγια της Γκρενόμπλ, διαψεύστηκε κατηγορηματικά από το «τριφύλλι». Όπως τονιζόταν, ο Σέρβος επιθετικός δεν βρίσκεται στην λίστα των «πράσινων».

Ξεπέρασαν τις 21.000

Τέλος, όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, οι πωλήσεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν… κάνει φτερά περισσότερες από 21.000 κάρτες που εξασφαλίζουν στους κατόχους τους θέση στο ΟΑΚΑ για όλη τη σεζόν. Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού αισιοδοξούν πως μόλις γίνει και η κλήρωση του Champions League, αλλά και όταν επιστρέψουν οι Αθηναίοι από τις διακοπές τους, δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τα 26.000, αριθμός που αποτελεί το απόλυτο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.