Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Αυγούστου 2010

Κεντρικός με το... κιάλι!


Στα μέσα Αυγούστου και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει με το... κιάλι Έλληνα κεντρικό που να είναι ελεύθερος και σε προσιτή τιμή με σκοπό να μην αναγκαστεί να αγοράσει από την ξένη αγορά.

Τον κεντρικό που θα πλαισιώσει τον Σωτήρη Πανταλέοντα |(δεν έχει υπογράψει ακόμα!) και τον Γιώργο Πετρέα αναζητούν στον Παναθηναϊκό, αν και η δεδομένη χρονική στιγμή όχι μόνο βρίσκεται στο σημείο μηδέν λόγω Δεκαπενταύγουστου αλλά είναι μηδέν και στους παίκτες που αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά.

Τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει σε ότι έχει να κάνει με τους χορηγούς-σωτήρες του αντρικού τμήματος βόλεϊ και δύσκολα φαίνεται να... ξεκαθαρίζουν. Έτσι, ο προπονητής των Κυπελλούχων προσπαθεί με το μίνιμουμ των οικονομικών που του έχουν δώσει (αν και ο ερασιτέχνης έχει εγγυηθεί μόνο 150.000Ευρώ!) να φτιάξει έστω μια ομάδα που να μπορεί να σταθεί στην Α1 (και τίποτα παραπάνω). Στη θέση του κέντρου λοιπόν έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Καζάζης, που θέλει να πορευτεί με Έλληνα παίκτη κυρίως για οικονομία.

Καλαϊτζίδης-Κόβατς


Η περίπτωση του Νίκου Σμαραγδή χάλασε ταυτόχρονα με το που χάθηκε ο Ανδρέας Φράγκος, εξαιτίας του παιχνιδιού που έπαιξε ο μάνατζερ των δυο παικτών στον Σύλλογο, οπότε πλέον οι κεντρικοί μπορούν να βρεθούν μόνο με το... κιάλι. Δυο είναι οι περιπτώσεις που εξετάζονται η μια του Κυριάκου Καλαϊτζίδη και η άλλη του Μιχάλη Κόβατς, με τον πρώτο να βρίσκεται πρώτος στις προτιμήσεις.