Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Αυγούστου 2010

Απολογισμός και... φορ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10/8) η συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Νίκο Νιόπλια τον Δημήτρη Γόντικα και τον Κάρλος Φρέιτας. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε απολογισμό της προετοιμασίας των «πράσινων», για την οποία έδειξε πολύ ικανοποιημένος.

Βέβαια, τόνισε πως ακόμα χρειάζεται δουλειά, σε αυτό το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για να παρουσιαστεί η ομάδα απόλυτα έτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Στο «τραπέζι» της κουβέντας των τριών ανδρών έπεσε φυσικά και το θέμα του επιθετικού, με τον Κάρλος Φρέιτας να παρουσιάζει όλες τις αξιόλογες περιπτώσεις που έχει συγκεντρώσει έως τώρα.

Ωστόσο, όπως έλεγαν από την ΠΑΕ, δεν επεκτάθηκαν πάρα πολύ, αφού το πρώτο μέλημα είναι η αποχώρηση όσων παικτών δεν υπολογίζονται.

Συναντήσεις με Γκαλίνοβιτς-Μάντζιο

Για αυτό το λόγο μετά την αποχώρηση του Νιόπλια, η δουλειά για τους Γόντικα και Φρέιτας δεν τελείωσε, αφού οι συναντήσεις συνεχίστηκαν με τους Μάριο Γκαλίνοβιτς και Βαγγέλη Μάντζιο, ώστε να ξεκαθαριστεί το μέλλον τους στο σύλλογο.

Ο Γκαλίνοβιτς ενημερώθηκε ότι υπάρχει πρόταση από ομάδα της Ελλάδας, ενώ από τον Μάντζιο ζητήθηκε να ασχοληθεί και αυτός πιο ενεργά με το θέμα του. Πάντως το ενδεχόμενο να είναι αυτός εν τέλει ο τρίτος επιθετικός δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Την Τετάρτη θα υπάρξουν νέες συναντήσεις με τους Κλέιτον, Γκάμπριελ και Μελίσση για να συζητηθούν και οι δικές τους περιπτώσεις.