Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Αυγούστου 2010

«Άδικο για τον Παναθηναϊκό»

Υπόκλιση και από τον αμερικάνικο Τύπο στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μπορεί να ηττήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι από τη Μίλαν στο Ντιρόιτ, όμως αυτό δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην εικόνα που άφησαν στους Αμερικανούς που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, ξεχωρίζοντας το ακυρωθέν γκολ του Γκοβού.

Όπως αναφέρει η «DetNews», ο Γάλλος «στερήθηκε το καθαρό γκολ που σημείωσε, με την ελληνική ομάδα να τελειώνει το ματς αδικημένη από το 0-0 απέναντι στη Μίλαν. Το ριπλέι της φάσης αποκάλυψε τη λανθασμένη απόφαση και 30.154 θεατές αποδοκίμασαν αμέσως, μόλις είδαν τις υποψίες τους να επιβεβαιώνονται. Το ‘γκολ’ του Γκοβού δεν ήταν η μόνη φάση στο παιχνίδι, αφού λίγα λεπτά πριν ο Σωτήρης Νίνης σημάδεψε το δοκάρι».

Τη λάθος απόφαση του διαιτητή παραδέχθηκε και ο Ογκούτσι Ονιέγου, δηλώνοντας: «Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ. Εμφανώς η απόφαση ήταν άδικη για τον Παναθηναϊκό, αλλά νομίζω ότι κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες».

Ικανοποίηση επικρατεί και για την προσέλευση του κόσμου στο «Πόντιακ Σίλβερντομ». «Είναι πολύ δύσκολη αγορά, γιατί όταν έχεις 80.000 θέσεις δεν πουλάς τα εισιτήρια από πολύ νωρίς» δήλωσε ο σύμβουλος της «Triple Sports and Entertainment» Ρότζερ Φόλκνερ, προσθέτοντας: «Πιστεύαμε ότι θα ερχόταν αρκετός κόσμος και δικαιωθήκαμε».