Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Αυγούστου 2010

Σε τακτική επικοινωνία

Μέσα στις επόμενες ημέρες το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχει ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν στα φιλικά και στη συμμετοχή σε τουρνουά κι αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα οι «πράσινοι» θα ανακοινώσουν κι επίσημα το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Απ' εκεί και πέρα οι παίκτες και τα στελέχη της ομάδας θα πάρουν στα χέρια τους το τελικό πλάνο για να κανονίσουν ανάλογα το πρόγραμμά τους. Μέχρι στιγμής το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» θα μαζευτούν στο ΟΑΚΑ την 1η Σεπτεμβρίου.


Πέραν τούτων το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τους διεθνείς παίκτες της ομάδας προκειμένου να ενημερώνεται για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Πέρα από την επικοινωνία υπάρχει και η... παρακολούθηση καθώς οι Έλληνες διεθνείς έχουν υποχρεώσεις στην Κύπρο, ο Μιλένκο Τέπιτς βρίσκεται με την Εθνική Σερβίας στην Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες τουρνουά (συμμετέχουν ακόμα η Τουρκία, το Ιράν και η Νέα Ζηλανδία) ενώ ο Άλεκς Μάριτς αρχίζει σιγά- σιγά να... μπαίνει σε ρυθμούς Μουντομπάσκετ καθώς θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στη 12άδα της Εθνικής Αυστραλίας. Μάλιστα ο Αυστραλός σέντερ του Παναθηναϊκού προσφάτως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος ήθελε να μάθει από... πρώτο χέρι τις πρώτες εντυπώσεις του 26χρονου παίκτη ενόψει της συμμετοχής του στο Μουντομπάσκετ (θα είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του σε επίπεδο Εθνικών ομάδων καθώς μέχρι τώρα είχε παρουσίες με την Εθνική Εφήβων της Αυστραλίας).

Βεβαίως ο Γκεόργκι Σερμαντίνι έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Γεωργίας στο πλαίσιο της Α' Κατηγορίας του Ευρωμπάσκετ κι έχει αγωνιστεί και στα δύο ματς της ομάδας. Ο «Σέρμα» δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής κάτι που ήταν... αναμενόμενο αφού είναι «μπακ-απ» του σταρ της ομάδας, Ζάζά Πατσούλια.

Πέραν τούτων οι «πράσινοι» παρακολουθούν και τους τρεις μικρούς τους, Μαραγκό, Δημακόπουλο και Καραμαλέγκο που βρίσκονται με την Εθνική Παίδων στο Μπαρ του Μαυροβουνίου για το αντίστοιχο Ευρωμπάσκετ.