Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουλίου 2010

ΑτζέντηςΜαρτσένα:"Ο Μαρτσένα είναι αδύνατον να πάει στον Παναθηναϊκό"

(ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Ή ΟΧΙ)


Ο ατζέντης του Κάρλος Μαρτσένα, Μανουέλ Γκαρσία Κιλόν διέψευσε κατηγορηματικά με δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα, ότι ο πελάτης του τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό.

Αφού απάντησε αρνητικά στην ερώτηση μας για το αν είναι αλήθεια η φήμη ότι ο πελάτης του έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και πλέον απομένει η συγκατάθεση της Βαλένθια, τόνισε με έμφαση: «Θα σας πω κάτι για να τελειώνουμε. Ο Μαρτσένα είναι αδύνατον πλέον να πάει στον Παναθηναϊκό. Όπως σας το λέω. Αδύνατον!».

Προσπαθήσαμε να αποσπάσουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά ο Κιλόν ήταν...εμφανώς εκνευρισμένος. Παραδέχτηκε μεν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον πελάτη του από ομάδες εκτός Ισπανίας, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το μέλλον του διεθνή σέντερ μπακ: «Από τη στιγμή που δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, δεν νομίζω ότι σας ενδιαφέρει τι θα κάνει στη συνέχεια», τόνισε, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα έχουν διαρρεύσει περί μειωμένων πλέον απαιτήσεων της Βαλένθια, λόγω των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου.

Το αν το απόλυτο «όχι» του Κιλόν αποτελεί πραγματικότητα η τακτική προκειμένου να μην διαρρεύσει κάποια πληροφορία, θα φανεί σύντομα..