Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Ιουλίου 2010

Όλα γύρω του γυρίζουν!

Ο Βιλιάμ Γκαλάς είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών, όχι όμως μόνο στην Ελλάδα και στη Γαλλία, αλλά πλέον σε όλο τον κόσμο! Δημοσιεύματα από δεκάδες χώρες μιλούν για την επικείμενη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά προαναγγέλουν τη νέα μεγάλη μεταγραφή των «πράσινων».

Από επίσημα χείλη βέβαια δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής το παραμικρό και άπαντες περιμένουν τη... Μεγάλη Δευτέρα, όταν και θα γίνει η νέα επαφή με την πλευρά του Γάλλου διεθνή αμυντικού και πλέον κρίσιμη για την κατάληξη της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα πάντως όλος ο υπόλοιπος κόσμος το 'χει... τούμπανο, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. Στη Γαλλία τα τελευταία δύο 24ώρα έχει βουίξει ο τόπος για την μετακόμιση του Γκαλάς στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και ακόμα και ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, παραδέχθηκε την... ήττα της ομάδας του λόγω της κατά πολύ ανώτερης πρότασης των «πράσινων».

Όμως πλέον το έχει... μυριστεί και ο υπόλοιπος κόσμος και σχετικά δημοσιεύματα έκαναν την Κυριακή την εμφάνισή τους σε δεκάδες χώρες. Πέρα από τη Γαλλία και στην Αγγλία η εφημερίδα «People» μιλούσε για επικείμενη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ μέχρι και ο Αρσεν Βενγκέρ είπε πως ο Γκαλάς φεύγει για... άλλες πολιτείες.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτές οι δύο μεγάλες χώρες. Στη Γερμανία, στον Ιταλία, στη Νορβηγία, στην Τουρκία, μέχρι και στην Ινδονησία υπήρχαν αναφορές στη σχεδόν σίγουρη για αυτούς μετακίνηση του Γκαλάς στον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αγωνιούν και περιμένουν τη στιγμή που θα παραδεχθούν και από τον Παναθηναϊκό τη συμφωνία με τον Γκαλάς. Αν όλα πάνε καλά αυτό θα γίνει μέσα στην νέα εβδομάδα.