Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουλίου 2010

Τριάδα «φωτιά»!

«Φωτιές» έβγαλε η επιθετική τριάδα του Παναθηναϊκού στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής επί αυστριακού εδάφους. Ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο νεοαποκτηθείς Σίντνεϊ Γκοβού, σε μία άσκηση τακτικής του Νίκου Νιόπλια -με την μπάλα στα πόδια- «βρισκόντουσαν» με κλειστά μάτια.

Οι τρεις παίκτες των «πρασίνων», από τους οποίους οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πολλά για την επόμενη σεζόν, άλλαζαν την μπάλα με τρομερή ταχύτητα και έμοιαζαν σαν να έπαιζαν μαζί για χρόνια. Ο Γκοβού με το «καλημέρα» στην σημερινή προπόνηση έδειξε μερικές από τις τεχνικές αρετές του, ενώ χωρίς την μπάλα στα πόδια κινούνταν σωστά στον κενό χώρο.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος της απογευματινής προπόνησης, οι παίκτες του Νιόπλια δούλεψαν πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό, αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι ο προπονητής του «τριφυλλιού» θέλει η ομάδα του να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας την επόμενη σεζόν.

Ατομικό ο Καραγκούνης

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην απογευματινή προπόνηση ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι, ύστερα από την κλωτσιά που είχε δεχθεί από τον Χουάν Βερόν στον τελευταίο αγώνα της Εθνικής στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, κόντρα στην Αργεντινή.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του "τριφυλλιού", ο τραυματισμός του Καραγκούνη δεν είναι σοβαρός και σε δύο- τρεις μέρες θα γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.